Tiimiläiset

Uneksija tiimi

Teija Kautto
Teija
Uneksija, Vauvantaival, Satakunta
Roosa
Sanna, Pienet_varpaat, Turku, Raisio, Rusko, Uneksija, Unikoulu, Uniohjaus, Vyöhyketerapia, Vauvahieronta
Sanna
Nea, Babysteps_nea, Helsinki
Nea
Sini, Hentosyli, Helsinki, Unikoulu, Uniohjaus, Vauvahieronta, Vyöhyketerapia
Sini
Jenny
Elina
Elina
Uneksija, Uniohjaus, Unikoulu, Vyöhyketerapia, Kaarina, Piikkiö,Paimio, Turku, Parainen
Victoria
Emma
Emma

Palvelut

Vauvojen uniohjaus

Lasten uniohjaus

Aikuisten unihojaus

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

Raskausajan hieronta

Postpartum hieronta

Klassinen hieronta

Synnytyksen käynnistelyhoito

Imetysohjaus

Tukea vanhemmuuteen

Postpartum keskustelutuki

Paikkakunnat

Askola
Espoo
Eurajoki
Helsinki
Kaarina
Masku
Mynämäki
Naantali
Nakkila
Nousiainen
Parainen

Piikkiö
Pori
Porvoo
Raisio
Rauma
Rusko
Tampere
Turku
Ulvila
Vantaa

Etä-palvelut

Uneksijan tiimi kasvaa..

Teija aloitti perheiden auttamisen uniohjaajana keväällä 2020. 

Siinä kesän mittaan perheiden kanssa keskustellessani aloin huomata, kuinka kokonaisvaltaista pienten nukkuminen on. Niin monen asian summa. Löysinkin itseni pian Elonaskeleen vauva-akatemiasta saamassa lisää oppia vauvoista. Esimerkiksi vauvan ruokinta ja kehollinen hyvinvointi vaikuttavat uneen ja toisinpäin. Vauva-akatemiasta valmistuttuani olen pystynyt auttamaan perheitä unissa paljon paremmin.

Erilaiset perheet ovat opettaneet lisää. 

Eri perheissä on erilaisia tavoitteita ja toiveita. Myös erilaisia haasteita. Aikuisilla myös vaihtelee unentarve; joku kestää paremmin väsymystä ja esimerkiksi toisen mielenterveyttä valvominen horjuttaa nopeasti. Syntymän ihme on aina myös iso asia: koko perheelle, mutta tietysti ehkä eniten äidille ja vauvalle. Kumpa jokainen vauva ja synnyttänyt äiti saisi kehohoitoa – aloin ajatella näin yhä useammin. Monta kertaa sain myös todistaa, että joskus unihaasteet pienillä olivat kiinni ”vain” kehon kireyksistä ja ylivireystilasta. Huomatessani tällaisia merkkejä, ohjaan perheen aina vauvahierontaan ennen uniohjausta – joskus sitä ei sitten tarvitakaan.

Syömishaasteita/ vatsavaivoja: 

Imetyksen alkaminen ei ole aina helppoa. Siinä voi olla paljon hankaluuksia tai sitten vain hieman. Haasteiden kanssa ei kannata jäädä yksin. Olemmekin sitä mieltä, että imetysohjaus ennen synnytystä olisi tärkeätä. Niin monilta ”yllätyksiltä” vältyttäisiin sitten vauvan synnyttyä.

Postpartum ei ole kuten ennen. 

Nykyään meillä on ”itsenäisyyden kulttuuri”, jossa myös tuoreet perheet, äidit, isät ajattelevat , että yksin täytyy selvitä. Muuten on jotenkin huono ? Apua pyydetään ehkä vasta, kun ollaan aivan katkeamispisteessä. Entä jos tämä ajatus voitaisiin muuttaa?  Että olisikin ”oikeus” saada hoivaa ja hoitoa postpartum aikana. Niin, se synnyttänyt äiti myös.

#teamuneksija 

Kaikkien näiden teemojen ympäriltä alkoi syntyä ajatus tiimistä. Jotta ”saman katon alta” saisi helposti kaikki raskaus-, synnytys-, postpartum- ja vauvavuosiaikaan liittyvät palvelut. Niitä ei tarvitsisi väsyneenä etsiä.  Että palveluita löytyisi ympäri Suomen. 

Tiimimme on moniammatillinen joukko äitejä, jotka haluavat auttaa pienokaisia ja heidän perheitään voimaan paremmin. Se on meidän missiomme.  Jokainen meistä tekee tätä suurella sydämellä: asiakasperheiden paremmasta voinnista, paremmista unista, mielen kirkastumisesta ja parisuhteen paremmasta voinnista. Se tuo meille jokaiselle niin hyvän mielen.

Olemme täällä teitä varten.