VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTA

TEAM Uneksija tarjoaa vauvahierontaa tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla:

Tällä hetkellä löydät Team Uneksijalaiset instagramista.

  • Helsinki: @babysteps_nea, @hentosyli
  • Porvoo @onnenote
  • Turku @hierontavictory @pienet_varpaat
  • Porin alue (Satakunta) @vauvantaival
  • Jämsä @vauvahetki

 

 

TIETOA VAUVAHIEORONNASTA:

 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta lempeä ja hellä hoitomuoto, joka on kuitenkin samalla tehokas apu vauvan ”vaivoihin” <3.

Vauvahieronta sopii kolmen viikon iästä aina sinne taaperoikään asti. Mikäli vauvasi on syntynyt keskosena, laita viestiä niin jutellaan, että joko häntä voisi hieroa.

Vyöhyketerapeuttisessa vauvahieronnassa hierotaan koko vauvan keho huomioiden myös vyöhyketerapeuttiset heijastepisteet (joita on esim jalkapohjissa ja korvissa).

Varsinkin ensimmäiset hoidot voivat olla silti parhaimmillaan aivan lyhyinä hoitoina. Joskus vähemmän on enemmän. Yleensä vauvat jaksavat olla hierottavana maksimissaan noin 30 minuutin ajan.

Jo aivan pienelläkin vauvalla voi olla kehossa jumeja, jotka hankaloittavat hänen oloaan. Esimerkiksi stressi voi jäädä kehoon ja sen pois hierominen helpottaa valtavasti. Kireyksiä ja stressiä voi jäädä kehoon esimerkiksi hätäsektiosta, pitkittyneestä synnytyksestä, toisaalta taas hyvin nopeasti synnytyksestä myös. Imukuppiavustus on myös yksi tyypillinen kireyksien aiheuttaja. HUOM mikään näistä ei ole Sinun syysi. Et ole itse aiheuttanut vauvalle jumeja <3.

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta  vapauttaa vauvan keholta sressiä ja lihaskireyksiä. Hieronta vahvistaa verenkiertoelimistön toiminta sekä ruoansulatuksen toimintaa. Hieronta myös auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan <3

 

Opetan vanhemmille aina myös kotihierontaohjeet.

 

Vauvahierontaan varataan aika whatsupilla nro 044237 2952 tai maililla info@uneksija.fi. Sovitaan yhdessä teidän vauvanne rytmille sopiva hyvä hieronta-aika. 

 

Vauvahierontapalvelu Ylöjärvellä/Tampereella nyt tauolla Teijan äitiysloman vuoksi. 

Vauvahieronta on 50€ sis alv. Kotikäynti 25km säteellä Ylöjärveltä (Hietaniementie) sisältyy hintaan. Sen pidemmälle laskutettava km-korvaus on 0,50€ per yli 25km menevä kilometri.

 

Voitte tulla hierontaan myös meille kotiin, silloin hinta on 45€ sis alv.