UNIPUHELUT ja WHATSAPP-PALVELUT

Unipuheluita on kestoltaan 30min ja 60 min puhelut. 60 minuutin unipuheluun voidaan yhdistää myös jälkitukea. Mikään palvelu ei ole etukäteen “kiveen hakattu” vaan kaikki on räätälöitävissä. 

 

UUTENA palveluna Uneksijalla on Whatsapp-palvelut.  Ehkäpä tarve ei ole edes 30 min unipuhelulle- vaan teillä on vain muutama kysymys? Tai et tykkää soitella tai ei löydy koskaan sopivaa aikaa – siihen löytyy “whatsappailu päivän mittaan”. Whatsapp palvelumme löytyvät VERKKOKAUPASTA.

 

 Alla olen kuvannut muutamia esimerkkejä, millaisiin unitilanteisiin nämä voisivat olla sopivat palvelut.

 

30 minuutin unipuhelu:

Onko teillä unien tilanne jo ihan hyvä, mutta kaipaat ehkä vielä vinkkiä päiväunien ajoitukseen tai esim yösyötön poisjättämiseen? Usein unipuhelussa pohditaan myös esim päiväunisiirtymää (jonkun päiväunen poisjääminen) tai eroahdistusunitaantuman selvittelyä. 🙂 Saat kuitenkin tietysti varata puhelun juuri niissä ajatuksissa joita sinulla on. Haluan kuitenkin tuoda esiin, että 30min puhelussa tulee kiire käydä läpi “isompaa kokonaisuutta”. Tai ehkäpä olette juuri aloittaneet unikoulun, ja sen toteuttamisesta on herännyt muutamia kysymyksiä?

Lyhyempi unipuhelu on tarkoitettu niinsanottuun unien ”hienosäätöön” tai yksitäisen kohtien pohtimiseen ja siitä syystä se on kestoltaankin vain 30 minuuttia. 30 minuutin unipuheluun liittyen ei tehdä alkukartoitusta. Kuitenkin esimerkiksi läpikäyty unikoulumetodiohje voidaan lähettää asiakkaalle sähköpostilla.

 

  • 30 minuutin unipuhelun hinta 43 € (sis. alv) .  

 

60 minuutin unipuhelu:

Tunnin unipuhelussa ehtii käydä paremmin jo kokonaisempaakin unihaastetta läpi. Kaikille henkilökohtainen ohjaus ei ole mahdollinen tai ei koeta tarvitsevansa niin tarkkaa läpikäyntiä. Silloin tunnin unipuhelu voi olla hyvä esimerkiksi 7kk ikäisen vauvan yöheräilyn ja katkonaisten päiväunien selvittämiseen.

Tunnin unipuheluun otan ennen puhelua säköpostilla suppean kartoituksen tilanteesta ja sen perusteella pääsemme hyvin vauhtiin puhelussa. Asiakas saa puhelun päättääksei läpikäydyn metodin ja myös Uneksijan kirjoittamat muistiinpanot.

HUOM: 0-12 viikon ikäiselle vastasyntyneelle suosittelen erikseen vastasyntyneen ohjausta (joko etänä videolla tai kotikäyntinä).

  • Tunnin unipuhelu 89 € (sis. alv).
  • Tunnin unipuhelu + viisi kysymystä whatsapilla 99€ (sis. alv).
  • Tunnin unipuhelu + 3 pv Whatsapp jälkituki 149€ (sis. alv). 
  • Tunnin unipuhelu + viikon Whatsapp jälkituki 189€ (sis. alv).

 

Mitä jälkituki tarkoittaa?: Uneksija vastailee päivän mittaan klo 8-16 välisenä aikana mieleenne tuleviin kysymyksiin kirjoittaen/ääniviesteillä. Jälkituki viestein on erinomainen keino lähettä esim videota vauvan unen hakemisesta/itkusta, jolloin tilannetta pystytään yhdessä pohtimaan paremmin. // JOS kaipaatte tukea myös ensimmäiseen ILTAAN, voidaan siitä sopia erikseen.

 

Voit varata unipuhelun Vellon kautta tästäUneksija soittaa sinulle sitten sovittuna ajankohtana.