Palvelut

Odottajat/vastasyntyneiden vanhemmat:

• Vastasyntyneen uniohjaus, 0 – 12-viikkoiset

Tämä paketti sisältää tietoa unen biologiasta ja sen kehityksestä ensimmäisten viikkojen aikana. Opit keinoja itkuisen ja väsyneen vauvan rauhoittamiseen ja unille auttamiseen. Opit miten alkaa hiljalleen hakea rytmiä päiviin ja kuinka alkaa hiljalleen harjoitella itsenäisen nukahtamisen taitoa. Nukkuminen on opittu taito 🙂 Vastasyntyneen uniohjaus ei ole unikoulua.
Vastasyntyneen uniohjaus puhelu/videopuhelu hinta 89 € (sis. alv) Vastasyntyneen uniohjaus kotikäyntinä 110 € (sis. alv)


4 kk4-vuotiaat:

• Henkilökohtainen uniohjaus 2 viikon jälkituella

Uniongelmanne voivat olla esimerkiksi tiheä yöheräily, aikaiset aamut tai pätkittäiset päiväunet. Ratkaistaan haasteenne yhdessä henkilökohtaisen uniohjauksen avulla. Henkilökohtainen uniohjaus sisältää alkukartoituksen, kirjallisen Teille laaditun unisuunnitelman liitteineen, sekä 90 minuutin ohjauksen. Pirkanmaalla teen myös kotikäyntejä. Lisäksi kahden viikon ajan olen unimatkallanne mukana tukemassa ja vastaamassa kysymyksiinne.
Paketin hinta 289 € (sis. alv)

• Henkilökohtainen uniohjaus ilman jälkitukea

Tämä paketti on kuin yllämainittu, mutta ilman kahden viikon jälkitukea.  Henkilökohtainen uniohjaus ilman jälkitukea sisältää alkukartoituksen, kirjallisen Teille laaditun unisuunnitelman liitteineen, sekä 90 minuutin ohjauksen.
Paketin hinta 145 € (sis. alv)

• Unipuhelu

Onko teillä unien tilanne jo hyvä, mutta kaipaat ehkä vielä vinkkiä päiväunien ajoitukseen tai esim yösyötön poisjättämiseen? Unipuhelu on tarkoitettu niinsanottuun unien “hienosäätöön” ja siitä syystä se on kestoltankin vain 30 minuuttia. Unipuheluun liittyen ei tehdä alkukartoitusta eikä siitä jää asiakkalle kirjallista materiaalia.
Unipuhelun hinta 43 € (sis. alv)


Tutustu palveluehtoihin.