LASTEN UNIOHJAUKSET

Odottajat ja vastasyntyneiden vanhemmat:

Vastasyntyneen uniohjaus, 0 - 12 -viikon ikäisten vanhemmat sekä odottajat

Tämä paketti sisältää tietoa unen biologiasta ja sen kehityksestä ensimmäisten viikkojen aikana. Opit keinoja itkuisen ja väsyneen vauvan rauhoittamiseen ja unille auttamiseen. Opit myös miten alkaa hiljalleen hakea rytmiä päiviin ja kuinka alkaa hiljalleen harjoitella itsenäisen nukahtamisen taitoa. Ihannetilanteessa niin, että missään vaiheessa vauvavuotta ei sitten tarvita unikoulua.

Vastasyntyneen uniohjaus ei ole unikoulua.  Vastasyntynyttä voidaan kuitenkin auttaa nukkumaan paremmin ja hänen untaan voidaan tukea erilaisilla asioilla. 

 

Vastasyntyneen ohjauksen voi ottaa “ennakoiden” jo odotustaikana tai sitten esim vauvan ollessa 3-4 viikon ikäinen. Tietysti tämä ohjaus soveltuu myös silloin, jos jotain unihaasteita on alkanut jo ilmaantua.

 

Vastasyntyneen ohjaukseen sisältyy alkukartoitus (jos vauva on jo syntynyt), jonka perusteella pääsen jo ennen ohjausta hieman syventymään juuri teidän tilanteeseenne.

HUOM! Vastasyntyneen uniohjaus henk koht ohjauksena on toistaiseksi tauolla Teijan äitiysloman vuoksi. Ilmoitamme, kun Teija palailee taas töihin.

 

Verkkokaupasta löytyy kuitenkin kattava 0-16 viikkoisten eli vastasyntyneiden verkkovalmennus. Shoppailemaan pääset tästä.

Vastasyntyneen uniohjaus puhelu/videopuhelu on kestoltaan 75min ja hinta 99 € (sis. alv).  Etäohjauksen voit varata info@uneksija.fi tai myös suoraan Vellosta.

Vastasyntyneen uniohjaus kotikäyntinä on kestoltaan 90 min, 129 € (sis. alv) Km-korvaukset laskutetaan yli 20 km osalta. Sovitaan kotiohjaukseen aika yhdessä, laitathan sähköpostia info@uneksija.fi. 

Vastasyntyneen ohjaukseen on myös mahdollista sopia jälkituki 1-2 viikoksi. 

Vastasyntyneen ohjauksessa on osamaksumahdollisuus 2 erään.

4 kk – alle 5-vuotiaiden vanhemmat:

Henkilökohtainen uniohjaus 2 viikon jälkituella

Milloin valita tämä paketti? Uniongelmanne voivat olla esimerkiksi tiheä yöheräily, aikaiset aamut tai pätkittäiset päiväunet. Monesti myös kaikki nämä yhtä aikaa. 

Ratkaistaan haasteenne yhdessä henkilökohtaisen uniohjauksen avulla. Kahden viikon jälkituen aikana tilanne saadaan yhdessä jo erinomaiselle mallille. Tätä pidempää jälkitukea suosittelen erityisesti silloin, jos vauva on alle 6 kk ikäinen. 4-6 kk ikäisten vauvojen kanssa tulee yleensä eniten “pohdittavaa”. 

Henkilökohtainen uniohjaus sisältää alkukartoituksen, kirjallisen Teille laaditun unisuunnitelman liitteineen, sekä noin 90 minuutin ohjauksen. 

Lisäksi kahden viikon ajan olen unimatkallanne mukana tukemassa ja vastaamassa kysymyksiinne. Jälkituki voi olla Whatsupp tuki arkisin 14 vrk ajan klo 8-16. Toinen vaihtoehto on 5kpl 20 min tukipuhelua, jotka ripotellaan sopivasti kahden viikon ajalle.

Paketin hinta 295 € (sis. alv) / Osamaksumahdollisuus.

 

Teija on äitiyslomalla. Otathan yhteyttä Tyttiin tytti.uneksija@gmail.com.

Henkilökohtainen uniohjaus 2 viikon jälkituella; taustatuki ensimmäisenä unikouluiltana

Tämä on muutoin kuin ylläoleva paketti, mutta sisältää lisäksi ”taustatuen” ensimmäisenä unikouluiltana. Eli ensimmäisen unikouluillan nukkumaanmenon ajan päivystän etänä, jotta voitte kysyä siinä hetkessä mieleen tulevia kysyyksiä tai jos esimerkiksi tuntuu, että kaipaatte ensimmäiseen iltaan minulta tukea ja kannustusta. Iltatukiohjaukset on saatavissa maanantaisin- torstaisin.

Paketin hinta 339 € (sis. alv) Osamaksumahdollisuus.

 

Teija on äitiyslomalla. Otathan yhteyttä Tyttiin tytti.uneksija@gmail.com.

Henkilökohtainen uniohjaus 1 viikon jälkituella

Henkilökohtainen uniohjaus sisältää alkukartoituksen, kirjallisen Teille laaditun unisuunnitelman liitteineen, sekä noin 90 minuutin ohjauksen. Pirkanmaalla teen myös kotikäyntejä.

Lisäksi viikon ajan olen unimatkallanne mukana tukemassa ja vastaamassa kysymyksiinne.

Paketin hinta 235 € (sis. alv). Osamaksumahdollisuus.

Eikö mikään palveluista kuulosta sopivalta juuri teidän tilanteeseenne?

Ei hätää mikäli mikään yllämainituista palveluista ei kuulosta parhaalta mahdolliselta avulta teidän tilanteeseenne. Laita minulle sähköpostia info@uneksija.fi/ whatsuppia numeroon 044 2372952 niin jutellaan ja kuulostellaan. Räätälöidään teille sopiva apu. 🙂

 

Olen täällä Teitä varten <3.