AIKUISTEN UNIOHJAUS

Onko sinulla itselläsi vaikeuksia nukkua? Koetko itsesi usein väsyneeksi ja että et saa riittävästi unta? Onko nukahtaminen illalla vaikeata tai heräilet pitkin yötä? Ehkä nukkumisesta on muodostunut jo ahdistava ja stressaava mörkö tai sinulla on tavoitteena päästä eroon unilääkkeistä tai saada vähennettyä sitä?  Ehkäpä nukuit hyvin ennen raskausaikaa/vauvavuotta, mutta vaikka lapsi jo nukkuukin hyvin niin omat unesi eivät palanneet?
 
Haasteita ja tilanteita on monenlaisia. Mikäli koet, että oma unesi kaipaa kohennusta – anna minun auttaa.
 
Aikuisen uniohjaus on eräänlaista valmennusta – en ole sekuntikellon kanssa kellottamassa nukahtamistasi, mutta keskustelun, oivallusten ja kannustuksen kautta löydämme yhdessä uniesi esteitä ja pystymme ratkomaan niitä.
Uniohjaukseen sisältyy pääpiirteittäin:
  • Tilanteesi alkukartoitus
  • Luotettavaa, kuuntelevaa, rohkaisevaa keskustelua joiden aiheina on mm: elämäntavat ja niiden vaikutus, huolet ja pelot sekä uskomukset unen suhteen
  • Pienten mutta tärkeiden asioiden oivaltaminen, tehtävät muutokset
  • Keinoja saada ylivireystilaa helpotettua
  • Tehtyjen asioiden 
  • Valmennuskerrat on yleensä noin kahden viikon välein (voimme tavata halutessasi kotonasi tai etänä GoogleMeetillä, voimme myös hyvin mennä esimerkiksi rauhalliselle kävelylle metsään tms. Vain taivas on rajana).
Uniohjauksen jälkeen sinulla on keinoja purkaa nukkumista hankaloittavaa ylivireystilaa, et enää mieti nukkumista niin paljoa ja suhtaudut uneen ja nukkumiseen ”normaalimmin”, tiedät myös miten voit hyvin konkreettisesti vaikuttaa uneesi. Jaksaminen ja yleinen fiilis on parantunut. Yhtenä tärkeänä asiana myöskin häpeä ja ahdistus uneen liittyen on tiessään tai ainakin vähentynyt. Ja niin tietysti, nukut paremmin. 
 
HUOM! Aikuisten uniohjauspalvelu toistaiseksi tauolla Teijan äitiysloman johdosta.
 
Yhden ohjauskerran kesto on 60 minuuttia.
 
Aikuisen univalmennuksen hinnat:
Yhden kerran konsultointi 89,00€sis alv.
Kolmen ohjauksen paketti 259,00€ sis alv.
Viiden ohjauksen paketti 379,00€ sis alv. 
 
Aina voimme sopia myös pidemmästäkin tai jostain muusta määrästä.
 
Pikaratkaisua unettomuuteen ei valitettavasti ole, mutta pienistä puroista tulee iso hyvän unen virta. Voin auttaa Sinuakin nukkumaan paremmin.