Olen Sanna, kahden pojan äiti Raisiosta. Valmistuin vyöhyketerapeuttiseksi vauvahierojaksi sekä imetysohjaajaksi Elonaskeleelta 2022. 
 
Teen tällä hetkellä hierontoja/ohjauksia pelkästään kotikäynteinä Turun seudulla/ lähi kunnissa päätyöni ohessa.
 
Lähdin kouluttautumaan vauvahierojaksi koska haluaisin auttaa vauvoja ja heidän perheitään erilaisissa haasteissa. Apua pystyn antamaan hieronnan kautta moneen oireeseen tai rentouttamaan vauvaa. Kun vauva rentoutuu hieronnassa, on mahtavaa nähdä kuinka rauhallinen olo välittyy myös vanhempaan/ vanhempiin. 
 
Työskentelen tällä hetkellä perheiden kotipalvelussa sekä kehitysvammaisten parissa. Näitä ennen työskentelin reilu kahdeksan vuotta hoitaen lapsia päiväkodin maailmassa. Minulta löytyy kaksi eri erikoistumista lähihoitajan ammatista (sairaanhoito /huolenpito sekä lapset/nuoret). Omaan hyvät vuorovaikutustaidot, olen empaattinen ja helposti lähestyttävä. Lämpö ja läsnäolo kuuluu vahvuuksiini. Otan huomioon vauvan lisäksi muun perheen ja ohjaan/tuen tarvittaessa.  Omaan paljon kokemusta vauvoista ja lapsista sekä erilaista perheistä. 
 
On rikkaus omata tälläisia taitoja, jolla pystyn vähentämään vauvojen erilaisia oireita. Parantamaan unta, rentoutumaan, jne. Näin vauva voi hyvin. Syö, kasvaa ja kehittyy. Ja tätä kautta koko perhe voi paremmin.
 
Toivon, että tästä tulisi päätyöni pikkuhiljaa.
Laajennan osaamista 02/23 raskausajan vyöhyketerapiaan.