Moi,

 

Olen Emma, 24-vuotias Joensuulainen. Perheeseeni kuuluu mies sekä 1-vuotias tytär. Asumme miehen työn vuoksi talvet ulkomailla, keväät ja kesät Suomessa. 

 

Aloitin Uneksijan tiimin jäsenenä syyskuussa 2022 samalla, kun aloitin uniohjaajan opinnot. Sain sertifikaatin maaliskuussa 2023 Emma Purduen Baby Sleep Consultant Training- koulutusohjelmasta ja aloitin heti Teijan kaverina tekemään uniohjauksia sekä livevalmennuksia perheiden hyväksi. 

 

Uniohjaajaksi päädyin Uneksijan instagram tilin kautta, kun oman vauvani unesta oli tullut minulle intohimo. Halusin meidän koko perheen nukkuvan paremmin, joten hyödynsin Uneksijan vinkkejä. Sitten syntyi ajatus siitä, että voisin auttaa myös muita, ja tämä työ olisi helppo ottaa mukaan talveksi ulkomaille. Päädyin kysymään Teijalta, miten voisin kouluttautua eikä aikaakaan kun olin ilmoittautunut koulutukseen ja hakenut Uneksijan tiimiin töihin ja saanut paikan.

 

Olen aina viihtynyt työssä, joka tuottaa muille hyvää. Siksi olen hakeutunut sosiaali-, terveys- ja liikunta-aloille. Valmistuin fysioterapeutiksi jouluna 2021, ja sitä ennen olen suorittanut hierojan ammattitutkinnon sekä urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon, joista valmistuin keväällä 2018. Koko ikäni olen viettänyt jäähallilla luistellen ja viimeisimmät vuodet oman luisteluharrastuksen ohella valmentaen eri-ikäisiä muodostelmluistelujoukkueita. Olen käynyt Suomen Taitoluisteluliiton alaisen perustaso 1 valmentajakoulutuksen. Oman ”luistelu-urani” sekä valmentamisen jätin taakseni keväällä 2021, jonka jälkeen muutimme ensimmäisen kerran talveksi Ruotsiin. 

 

Vahvuuteni työssäni on rennon rempseä asenne, olen iloinen ja ystävällinen ja haluan aidosti auttaa kaikkia apua tarvitsevia perheitä niin hyvin kuin suinkin osaan!