Moikka.
Olen Sini, kahden pienen lapsen äiti Helsingistä. Koulutukseltani olen lähihoitaja ja valmistunut v.2015 mielenterveys- ja päihdetyöhön.


Viime vuodet olen työskennellyt vauva- ja lapsiperheiden parissa. Ja se on tuntunut luontevalta, antoisalta ja erittäin mielenkiintoiselta.Kokemusta löytyy kaikenlaisista vauvoista sekä perhetilanteista. Kaiken kokoisiin huoliin voi saada apua. Raskaus, synnytys, postpartum-aika ja vauvat ovat kiinnostaneet minua aina. Nyt omien lasten sekä työni myötä kiinnostus perheiden hyvinvointiin on noussut itselleni todella tärkeäksi asiaksi. Nyt olen innostunut kouluttautumaan lisää vauvojen maailmaan!


Kiinnostuin vyöhyketerapeuttisesta vauvahieronnasta oman nuorimmaisen pojan kohdalla. Takana oli pitkä synnytys, virheasento ja lopulta kiireellinen sektio. Imetys oli kivuliasta, imuote naksui ja vauva alkoi 3vko iässä olla todella itkuinen. Saimme vauvahieronnasta valtavan avun, vauvan kireä huulijänne huomattiin ja operoitiin. Huolellinen suujumppa vei imetyskivun kokonaan ja vauva sai syötyä itsensä kerralla tyytyväiseksi. Vyöhyketerapeuttisella vauvahieronnalla saatiin vauvan niskajumit ja ylijäntevä olemus rentoutumaan sekä runsas pulauttelu vähenemään. Itkuisuus helpotti ja uni parani.


Vuosien mukana tuomien kokemusten sekä tiedon avulla ja lisäkoulutusten ansiosta, pääsen nyt entistä paremmin tukemaan muita pienten ihmeiden vanhempia. Ja ennen kaikkea helpottamaan vauvojen oloja sekä sen myötä lisäämään perheiden hyvinvointia. Vauvahieronta on rentouttavaa ja ihanaa, vaikka sen isompaa oireilua ei olisikaan. Toivon, että hoidon aikana rentoutuu sekä vauva, että vanhempi. 

 

Olen suorittanut @elonaskeleen Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan peruskurssin 11/22. Alkuvuoden aikana saan myös WHO imetysohjaajan pätevyyden, ja sen jälkeen voi varata ajan myös imetysohjaukseen. Teen vauvahierontaa aluksi omassa kodissani Helsingin Suutarilassa, busseilla 562, 79 ja 611 pääsee ihan lähelle ja vieraspaikkoja on autolla tuleville. Kotikäynnit lähialueille myös mahdollisia.