Olen Elina,

kiitollinen Team Uneksijan jäsen, psykologian opiskelija, imetysohjaaja, sekä
kasvatus- ja luonnontieteilijä Helsingin yliopistosta. Perheeseeni kuuluvat kolme lasta, koira ja liuta bengalinkissoja (kissaterapiaa täältä). Harrastan vesivärejä, virkkaamista, neulomista ja joogaa.

 

Olen aloittanut työskentelyn luokanopettajana vuonna 2011, minkä jälkeen sain erityisluokanopettajan viran yläkoulusta. Työskentely neuroepätyypillisten nuorten kanssa inspiroi aloittamaan biologian ja psykologian opinnot ja onnekseni sain jatkaa työskentelyä lasten kanssa niin kouluissa kuin päiväkodeissakin myös opintojen aikana. 

 

Muutaman mutkan kautta päädyin kuitenkin suuren elintarvikeyrityksen markkinointipäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi. Nautin työstäni niin paljon, että sain lopulta aivoinfarktin kesken työpäivän vain 29-vuotiaana. Liike-elämä sai osaltani jäädä ja palasin jatkamaan psykologian tutkintoani. Kiinnostuin perheasioista niin, että opiskelin samalla myös imetysohjaajaksi ja tällä hetkellä toimin opintojen ohella opettajana, koulutussuunnittelijana, imetysohjaajana ja vapaaehtoisena tukihenkilönä. Valmistuttuani psykologiksi (toivottavasti vuonna 2025), tarkoitukseni on ehdottomasti jatkaa perhetyön parissa.

 

Asiakkaani kiittelevät minua luovista ratkaisuista. Pidän yhteiskunnan normien kriittisestä tarkastelusta ja kyseenalaistan mielelläni perinteisiä toimintamalleja. Tavoitteeni on aina luoda kokonaisvaltaista perheharmoniaa – näytti se perheessä miltä tahansa. Tarjoan matalan kynnyksen palvelua, johon toivoisin kenen tahansa voivan tarttua missä tahansa perhe-elämän solmukohdassa. Tarvittaessa ohjeistan kääntymään terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

 

Noudatan turvallisen tilan periaatteita ja palvelen ilolla ja asiantuntemuksella esimerkiksi sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöihin kuuluvia, yksinhuoltaja-, apila- ja polyperheitä ja kaikkia muita mahtavia perhemuotoja. Lupaan, että olen nähnyt kaiken ja vannon, ettet ole tilanteesi kanssa yksin!

 

Kaikkia palveluitani saa myös englanniksi ja saksaksi.