UNIOHJAUKSET

Odottajat/vastasyntyneiden vanhemmat:

Vastasyntyneen uniohjaus, 0 – 12-viikkoiset

Tämä paketti sisältää tietoa unen biologiasta ja sen kehityksestä ensimmäisten viikkojen aikana. Opit keinoja itkuisen ja väsyneen vauvan rauhoittamiseen ja unille auttamiseen. Opit miten alkaa hiljalleen hakea rytmiä päiviin ja kuinka alkaa hiljalleen harjoitella itsenäisen nukahtamisen taitoa. Nukkuminen on opittu taito 🙂 Vastasyntyneen uniohjaus ei ole unikoulua. 

Vastasyntyneen ohjaukseen sisältyy alkukartoitus, jonka perusteella pääsen jo ennen ohjausta hieman syventymään juuri teidän tilanteeseenne.

 

Vastasyntyneen uniohjaus puhelu/videopuhelu hinta 99 € (sis. alv)

Vastasyntyneen uniohjaus kotikäyntinä 129 € (sis. alv) Km-korvaukset laskutetaan yli 20 km. 

Vastasyntyneen ohjaukseen on mahdollista sopia jälkituki 1-2 viikoksi. 

Vastasyntyneen ohjauksessa on myös osamaksumahdollisuus.

 


4 kk – 4-vuotiaat:

Henkilökohtainen uniohjaus 2 viikon jälkituella

Uniongelmanne voivat olla esimerkiksi tiheä yöheräily, aikaiset aamut tai pätkittäiset päiväunet. Ratkaistaan haasteenne yhdessä henkilökohtaisen uniohjauksen avulla.

 

Henkilökohtainen uniohjaus sisältää alkukartoituksen, kirjallisen Teille laaditun unisuunnitelman liitteineen, sekä 90 minuutin ohjauksen. Pirkanmaalla teen myös kotikäyntejä. Lisäksi kahden viikon ajan olen unimatkallanne mukana tukemassa ja vastaamassa kysymyksiinne.

 

Paketin hinta 295 € (sis. alv) / Osamaksumahdollisuus.

Henkilökohtainen uniohjaus 2 viikon jälkituella; taustatuki ensimmäisenä unikouluiltana

Tämä on muutoin kuin ylläoleva paketti, mutta sisältää lisäksi ”taustatuen” ensimmäisenä unikouluiltana. Eli ensimmäisen unikouluillan nukkumaanmenon ajan päivystän etänä, jotta voitte kysyä siinä hetkessä mieleen tulevia kysyyksiä tai jos esimerkiksi tuntuu, että kaipaatte ensimmäiseen iltaan minulta tukea ja kannustusta. Iltatukiohjaukset on saatavissa maanantaisin- torstaisin.

Paketin hinta 339 € (sis. alv) Osamaksumahdollisuus.

 

Henkilökohtainen uniohjaus 1 viikon jälkituella

Henkilökohtainen uniohjaus sisältää alkukartoituksen, kirjallisen Teille laaditun unisuunnitelman liitteineen, sekä noin 90 minuutin ohjauksen. Pirkanmaalla teen myös kotikäyntejä.

Lisäksi viikon ajan olen unimatkallanne mukana tukemassa ja vastaamassa kysymyksiinne.
Paketin hinta 219 € (sis. alv). Osamaksumahdollisuus.

 

Henkilökohtainen uniohjaus ilman jälkitukea

Tämä paketti on kuin yllämainittu, mutta ilman kahden viikon jälkitukea.  Henkilökohtainen uniohjaus ilman jälkitukea sisältää alkukartoituksen, kirjallisen Teille laaditun unisuunnitelman liitteineen, sekä 90 minuutin ohjauksen.
Paketin hinta 149 € (sis. alv) Osamaksumahdollisuus.

Unipuhelu

Onko teillä unien tilanne jo hyvä, mutta kaipaat ehkä vielä vinkkiä päiväunien ajoitukseen tai esim yösyötön poisjättämiseen? Unipuhelu on tarkoitettu niinsanottuun unien ”hienosäätöön” ja siitä syystä se on kestoltaankin vain 30 minuuttia. Unipuheluun liittyen ei tehdä alkukartoitusta.

 

Unipuhelun hinta 43 € (sis. alv) .  Läpikäydystä unikoulumetodista lähetetään ohje sähköpostiin.

 

Tunnin unipuhelu (etukäteen kertomus tilanteestanne) + materiaali (esim läpikäyty unikoulumetodi) 89 € (sis. alv).

 

Voit varata unipuhelun Vellon kautta tästä.

Livevalmennukset Facebookissa

Tällä hetkellä pyörii Facebookissa säännöllisesti live-valmennukset eri ikäisten lasten vanhemmille. Seuraa ilmoittelua somessa ja hyppää mukaan valmennukseen. Löydät meneillään olevat valmennukset Instagramin kohokohdasta ”FB-valmennukset”. Valmennuksiin osallistuminen tapahtuu verkkokaupan kautta.

Nyt uutena verkkovalmennuspalveluna pyörivät myös Ryhmävalmennukset, joissa Uneksijan Teija on porukan apuna kahden viikon ajan. Ryhmävalmennukset tapahtuvat Facebookissa.

 

Ota siis seurantaan Uneksijan Facebook ja Instagram.

Sopimusehdot löydät täältä.

 

Eikö mikään palveluista kuulosta sopivalta juuri teidän tilanteeseenne?

Ei hätää mikäli mikään yllämainituista palveluista ei kuulosta parhaalta mahdolliselta avulta teidän tilanteeseenne. Laita minulle sähköpostia info@uneksija.fi/ whatsuppia numeroon 044 2372952 niin jutellaan ja kuulostellaan. Räätälöidään teille sopiva apu. 🙂

Olen täällä Teitä varten <3.VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTA

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta lempeä ja hellä hoitomuoto, joka on kuitenkin samalla tehokas apu vauvan ”vaivoihin” <3.

 

Vauvahieronta sopii kolmen viikon iästä aina sinne taaperoikään asti. Mikäli vauvasi on syntynyt keskosena, laita viestiä niin jutellaan, että joko häntä voisi hieroa. 

 

Vyöhyketerapeuttisessa vauvahieronnassa hierotaan koko vauvan keho huomioiden myös vyöhyketerapeuttiset heijastepisteet (joita on esim jalkapohjissa ja korvissa). 

 

Varsinkin ensimmäiset hoidot voivat olla silti parhaimmillaan aivan lyhyinä hoitoina. Joskus vähemmän on enemmän. Yleensä vauvat jaksavat olla hierottavana maksimissaan noin 30 minuutin ajan.

 

Jo aivan pienelläkin vauvalla voi olla kehossa jumeja, jotka hankaloittavat hänen oloaan. Esimerkiksi stressi voi jäädä kehoon ja sen pois hierominen helpottaa valtavasti. Kireyksiä ja stressiä voi jäädä kehoon esimerkiksi hätäsektiosta, pitkittyneestä synnytyksestä, toisaalta taas hyvin nopeasti synnytyksestä myös. Imukuppiavustus on myös yksi tyypillinen kireyksien aiheuttaja. HUOM mikään näistä ei ole Sinun syysi. Et ole itse aiheuttanut vauvalle jumeja <3.

 

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta  vapauttaa vauvan keholta sressiä ja lihaskireyksiä. Hieronta vahvistaa verenkiertoelimistön toiminta sekä ruoansulatuksen toimintaa. Hieronta myös auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan. <3 

 

Opetan vanhemmille aina myös kotihierontaohjeet. 

 

Vauvahierontaan varataan aika whatsupilla nro 044237 2952 tai maililla info@uneksija.fi. Sovitaan yhdessä teidän vauvanne rytmille sopiva hyvä hieronta-aika.  

 

Vauvahieronta on 50€ sis alv. Kotikäynti 25km säteellä Ylöjärveltä (Hietaniementie) sisältyy hintaan. Sen pidemmälle laskutettava km-korvaus on 0,50€ per yli 25km menevä kilometri. Voitte tulla hierontaan myös meille kotiin, silloin hinta on 45€ sis alv.