TommeeTippee Connected sleep trainer clock

(1 tuotearvio)

69.00

Varasto loppu

Haluatko viestin, kun tätä tuotetta saapuu varastoomme?

Kuvaus

TARJOUS: kaupanpäälle Taaperon 4 ärrää, Tuoliunikoulun ohjeet + pääsy tallenteena myynnissä olevaan yli2v-5v FB-valmennukseen. 🙂

TommeeTippeen uusi ”unikoulu/vuorokausirytmi”kello. Tätä kelloa voi ohjata äpistä tai suoraan kellosta. Kummin vain tykkäät paremmin. Äppi tulee kuitenkin asentaa, jotta kellonaika tulee oikein. Sitten voit laittaa yön/päivän suoraa näppäimistä tai äpistä.
Unikoulukello on oiva apukeino erityisesti taaperoiden aikaisiin aamuihin, mutta se voi monesti helpotta myös nukkumaanmenohetkiä. Kello toimii sitä paremmin, mitä vanhempi lapsi on kyseessä, mutta noin 2,5-vuotiaasta ylöspäin siitä on ehdottomasti jo hyötyä. (Lapsen täytyy ymmärtää yö ja päivä ja lyhyitä ”sääntöjä”. Lapsen impulssikontrolli kehittyy hänen kasvaessaan).
TommeeTippeen uusi unikoulukello näyttää lapsellesi milloin on aika pysyä sängyssä (nukkua) ja milloin saa jo herätä. Kellossa on selkeät värit ja symbolit, jotta pienenkin lapsen on helppo ymmärtää niitä à eli lapsen ei tarvitse osata kellonaikoja.
Voit käyttää unikoulukelloa puhelinaplikaatiolla tai suoraa kellosta. Voit asettaa herätyskellon, vaihtaa ääniä ja musiikkia ja myös himmentää kellon näyttöä lapsesi nukahdettua (eli kaikki nämä onnistuvat myös olkkarin sohvalta äpin kautta). Kellossa on valittavana viisi eli musiikkia, viisi luonnon ääntä (meditaatiomusiikki, valaiden laulu ja rentouttavat sademetsän äänet).
Esittelyvideon (in english) löydät täältä.
Tärkeimmät ominaisuudet:
  • auttaa lastasi ymmärtämään milloin on uniaika ja milloin ”saa” herätä
  • voit käyttää kelloa myös äpillä (englanninkielinen)
  • voit muokata kellon taustaväriä ja kirkkautta
  • kellossa on 5 unilaulua ja 5 luonnon ääntä joista valita
  • lapsilukko (lapsi ei pääse vaihtamaan asetuksia)
  • jos tulisi sähkökatko, laite muistaa asetukset
  • laite toimii miniUSB johdolla, pattereita ei tarvita

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 20 × 20 × 20 cm

1 arvio tuotteelle TommeeTippee Connected sleep trainer clock

  1. Noora (varmistettu kirjoittaja)

    Tosi hyvä kello! Lapsi sai itse valita värit ja iltaisin saa päättää musiikin mitä kuuntelee nukkumaan mennessä. Aikaiset aamut alkaa selkeesti myöhäistyä mihin ollan tyytyväisiä. Lapsi tulee aamulla innoissaan kertomaan että nyt saa nousta kun nallekin heräsi. Tosi kätevä kun voi ohjata kännykän kautta!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *