SnoozeShade Plus Deluxe (6kk+)-rattaiden pimennyssuoja

49.90

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): plusdeluxe Osastot: ,

Kuvaus

SnoozeShade Plus Deluxe on rattaiden pimennys”verho”. Se suojaa vauvaasi/taaperoasi auringolta (UV-säteet) ja piemntää rattaat myös siten, että päiväunet onnistuvat missä vain.

SnoozeShade Plus Deluxe pimennys”verho” on hopeanharmaa/ musta väriltään. Se kiinnitetään kuminauhojen avulla, joissa on nepparit. Tämä pimennysverho on ilman täysin läpäisevää MESH-kangasta, joka blokkaa 97,5% UVA ja UVB säteistä. Sitä voi käyttää turvallisesti sisällä ja ulkona.

Miten SnoozeShade Plus Deluxe teitä auttaa?

  • Vauvalle/taaperolle paremmat päiväunet – sillä saat vaunut/rattaat hyvin pimeiksi (vaikka aurinko paistaisi). Kun vauva saa hyvät ja riittävän pitkät päiväunet, hän nukkuu yölläkin paremmin.
  • Helpompi ja turvallisempi, kuin viltti/vaunuverho. SnoozeShade Plus Deluxe suojaa vauvaasi/taaperoasi tuulelta, auringonsäteiltä, hyönteisiltä ja jopa pieneltä tihkusateelta. Happi kiertää vaunuissa/rattaissa paremmin, kuin jos niitä koitettaisiin pimentää esimerkiksi viltillä. Tällöin myös lämpötila pysyy matalampana, koska ilma kiertää paremmin.
  • Helppo apu ostarilla, ravintolassa, kävelylenkillä, rannalla. Saatte suojaa auringonvalolta ja pimennystä päiväunille.
  • Helppo ja nopea kiinnittää. Sopii yksikkörattaisiin, myös juoksurattaisiin.
  • Pystyt vetoketjuluukusta helposti kurkistamaan nukkuvaa vauvaasi/taapeoasi herättämättä häntä.

Tämä versio on kokonsa puolesta sopiva yli 6 kk ikäisille vauvoille ja taaperoille. Se sopii erilaisiin rattaisiin. Tämä koko on isompi kuin Original Deluxe, joten pidemmätkin jalat mahtuvat sen suojaan. 🙂

Turvallisuus on SnoozeShaden tuotteissa kaiken A ja O. SnoozeShaden keksijä/kehittäjä on itsekin äiti. Kaikki SnoozeShaden tuotteet täyttävät lastentarvikkeilta vaaditut standardit. SnoozeShade tuotteiden MESH-kangas on enemmän kuin vain ”hengittävä” – se on ilman ”läpäisevä”. Ilma pääsee siis täysin helposti MESH-kankaan läpi. Kaikissa SnoozeShade tuotteissa on aina myös vetoketjuluukku, josta voit helposti tsekata pienokaisesi unia. <3

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 30 × 20 × 10 cm