Ale!

SnoozeShade Original Deluxe (0-6kk)- vaunujen ja rattaiden pimennyssuoja

29.90

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): originaldeluxe Osastot: , ,

Kuvaus

kaupan päälle catnapping päiväuniopas ja päivärytmit short long (arvo yht 33,90€).

SnoozeShade Original Deluxe on vaunujen ja rattaiden pimennys”verho”. Se suojaa vauvaasi auringolta (UV-säteet) ja pimentää vaunut/rattaat myös siten, että päiväunet onnistuvat missä vain.
SnoozeShade Original Deluxe pimennys”verho” on hopeanharmaa/ musta väriltään. Se kiinnitetään kuminauhojen avulla, joissa on nepparit. Tämä pimennysverho on ilman täysin läpäisevää MESH-kangasta, joka blokkaa 97,5% UVA ja UVB säteistä. Sitä voi käyttää turvallisesti sisällä ja ulkona.
Mukana tulee säilytyspussi.
Miten SnoozeShade Original Deluxe teitä auttaa?
  • Vauvalle paremmat päiväunet – sillä saat vaunut/rattaat hyvin pimeiksi (vaikka aurinko paistaisi). Kun vauva saa hyvät ja riittävän pitkät päiväunet, hän nukkuu yölläkin paremmin.
  • Helpompi ja turvallisempi, kuin viltti/vaunuverho. SnoozeShade Original Deluxe suojaa vauvaasi tuulelta, auringonsäteiltä, hyönteisiltä ja jopa pieneltä tihkusateelta. Happi kiertää vaunuissa/rattaissa paremmin, kuin jos niitä koitettaisiin pimentää esimerkiksi viltillä. Tällöin myös lämpötila pysyy matalampana, koska ilma kiertää paremmin.
  • Helppo apu ostarilla, ravintolassa, kävelylenkillä, rannalla. Saatte suojaa auringonvalolta ja pimennystä päiväunille.
  • Helppo ja nopea kiinnittää.
  • Pystyt vetoketjuluukusta helposti kurkistamaan nukkuvaa vauvaasi herättämättä häntä.
Tämä versio on 0-6kk ikäisille vauvoille, sillä se on koonsa puolesta sopiva vaunukoppaan tai rattaisiin, kun vauva on vielä pieni (eli jalat mahtuvat hyvin).
Turvallisuus on SnoozeShaden tuotteissa kaiken A ja O. SnoozeShaden keksijä/kehittäjä on itsekin äiti. Kaikki SnoozeShaden tuotteet täyttävät lastentarvikkeilta vaaditut standardit. SnoozeShade tuotteiden MESH-kangas on enemmän kuin vain “hengittävä” – se on ilman “läpäisevä”. Ilma pääsee siis täysin helposti MESH-kankaan läpi. Kaikissa SnoozeShade tuotteissa on aina myös vetoketjuluukku, josta voit helposti tsekata pienokaisesi unia. <3

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 30 × 20 × 10 cm