Travel Mini – kohina/yövalo

(2 tuotearviota)

44.90

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 55568 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

YOGASLEEP Travel Mini white noise and dimming light on oiva apu vauvan (ja miksei aikuisenkin) uniin. Se auttaa vauvaa myös rauhoittumaan, jos oikein harmittaa (white noise on yksi osa myös Harvey Karpin 5Sn rauhoittelumetodia). Kohina muistuttaa vauvaa kohtuajasta ja auttaa häntä nukkumaan paremmin. Se myös “blurraa” ulkoisia yksittäisiä ääniä, jotka voisivat suotta herättää vauvan.
Tämä taskukokoinen kohinalaite kohisee LÄPI UNIEN. Se on tärkeätä white noise hyödyn maksimoimiseksi. Laitteen valmistaja lupaa kohinaa 8 tuntia, mutta käyttäjäkokemukset kertovat kohinan kestävän 18-20 h jos se on täyteen ladattu. Täyteen lataaminen kestää noin 4h.
Pocket Baby ladataan USB-johdolla, joka tulee tietysti pakkauksen mukana.
Travel Mini kohinalaitteessa on valittavana kuusi eri ääntä.
Travel Mini kohinalaitteessa on myös YÖVALO, jossa on kolme eri astetta. Valo on pehmeän oranssi, eikä häiritse näinollen melatoniinituotantoa. <3
Nimensä mukaisestikin tämä tuote on taskukokoinen mutta tehokas (äänen saa 0-70dBl), joten saat sen helposti mukaan minne vain. Travel Minin saat myös helposti roikkumaan siinä olevalla narulla.
 • TEHOKAS ULKOISTEN ÄÄNIEN BLOKKAAJA: Vuodesta 1962 YogaSleep on ollut arvostettu white noise laitteiden valmistaja ja kehittäjä. He ovatkin luoneet oman “white noise äänen” –> ilmavirran äänen.
 • KUUSI ÄÄNTÄ: Voit valita kuudesta eri äänestä: ukkonen, veden solina, aallot, white noise, DOHM, brown noise.
 • VALO: kolme kirkkautta
 • HELPOSTI KULJETETTAVA : Travel Mini mahtuu kämmelle. Koko
 • USB-LATAUS: Travel Mini whitenoise laite latautuu USB-kaapelilla. Latauskaapeli tulee mukana.

Tärkeitä ohjeita:

 • Lataa laitetta sen mukana tulleella “piuhalla”, siinä mini usb osan pää on riittävän pitkä ja yltää lataamaan laitetta. Piuhan toinen pää on siis mini usb ja toinen pää perus A-usb. A-usb laite liitetään virtalähteeseen (perus puhelimen laturi, ei pikalaturi).
 • Älä pidä laitetta jatkuvasti piuhassa. Laite toimii AKULLA, joten se tulee säännöllisesti ladata täyteen, jotta akku kestää. Täyteen lataaminen kestää yleensä noin 4h. ((jos laitetta pitää paljon latauksessa se voi jumittaa laitteen – ei mene pois päältä eikä tottele näppäimiä – tällöin täytyy antaa akun kulua ensin loppuun, jotta laite nollaantuu)). Akku ei myöskään kestä jatkuvaa latausta.
 • Näppäimiä ei tarvitse painaa voimalla.
 • Ei suositella käytettäväksi pakkasella.
 • Tuote on “portable” eli siirrettävä, se tulee kytkeä välillä pois päältä (ainakin 14 vrk välein) muuten laite/akku voi mennä jumiin.
  • Jos teillä on tarve “jatkuvasti” käytössä olevalle äänelle, on hyviä vaihtoehtoja esim DreamCenter tai Soundscene Turtle, ne toimivat verkkovirralla.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 10 × 15 × 15 cm

2 arviota tuotteelle Travel Mini – kohina/yövalo

 1. Heini (varmistettu kirjoittaja)

  Tykkäsin!
  Helppo käyttää ja kulkee tarvittaessa mukana. Akku kesti kaksi yötä putkeen, sitten kyllä pitää ladata. Kohinat oli sellaisia miellyttäviä ja äänenvoimakkuutta pystyi säätämään. Vauva alkoi nukkua +6h yöunia.

 2. Sara (varmistettu kirjoittaja)

  Helposti mukana kulkeva kohinalaite, jossa samalla kätevä ja hyvä yövalo. Äänenvoimakkuutta pystyy säätämään laajasti ja pienillä kynnyksillä. Helppo kiinnittää vaunuihin tai laittaa roikkumaan sängyn reunasta. Akku kestää hyvin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...