Travel Mini – kohina/yövalo

44.90

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 55568 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

YOGASLEEP Travel Mini white noise and dimming light on oiva apu vauvan (ja miksei aikuisenkin) uniin. Se auttaa vauvaa myös rauhoittumaan, jos oikein harmittaa (white noise on yksi osa myös Harvey Karpin 5Sn rauhoittelumetodia). Kohina muistuttaa vauvaa kohtuajasta ja auttaa häntä nukkumaan paremmin. Se myös ”blurraa” ulkoisia yksittäisiä ääniä, jotka voisivat suotta herättää vauvan.

Tämä taskukokoinen kohinalaite kohisee LÄPI UNIEN. Se on tärkeätä white noise hyödyn maksimoimiseksi. Laitteen valmistaja lupaa kohinaa 8 tuntia, mutta käyttäjäkokemukset kertovat kohinan kestävän 12 h jos se on täyteen ladattu. Toki kun Travel mini on usb-piuhalla kiinni, niin silloinhan se 100% varmasti kohisee läpi yön.

Pocket Baby ladataan USB-johdolla, joka tulee tietysti pakkauksen mukana.

Travel Mini kohinalaitteessa on valittavana kuusi eri ääntä.

Travel Mini kohinalaitteessa on myös YÖVALO, jossa on kolme eri astetta. Valo on pehmeän oranssi, eikä häiritse näinollen melatoniinituotantoa. <3

Nimensä mukaisestikin tämä tuote on taskukokoinen mutta tehokas (äänen saa 0-70dBl), joten saat sen helposti mukaan minne vain. Travel Minin saat myös helposti roikkumaan siinä olevalla narulla.

  • TEHOKAS ULKOISTEN ÄÄNIEN BLOKKAAJA: Vuodesta 1962 YogaSleep on ollut arvostettu white noise laitteiden valmistaja ja kehittäjä. He ovatkin luoneet oman ”white noise äänen” –> ilmavirran äänen.
  • KUUSI ÄÄNTÄ JA AJASTIN: Voit valita kuudesta eri äänestä: ukkonen, veden solina, aallot, white noise, DOHM, brown noise.
  • HELPOSTI KULJETETTAVA : Travel Mini mahtuu kämmelle. Koko
  • USB-LATAUS: Travel Mini whitenoise laite latautuu USB-kaapelilla. Latauskaapeli tulee mukana.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 10 × 15 × 15 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Travel Mini – kohina/yövalo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *