Soundscene – Turtle yövalo + kohina

(3 tuotearviota)

51.90

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 3567 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

Tee pienokaisesi nukkumaanmenosta helpompaa ihanan Kilpikonnan avulla. Tässä kilpparissa on projektori joka heijastaa kattoon kivan tähtitaivaan. Lisäksi siinä on tietysti kohina ja myös pehmeä yövalo kilpikonnan mahan alla. Tässä kohinalaitteessa on 20 erilaista ääntä kuten white noisea, luonnon ääniä ja erilaisia tuutulauluja. Heijasta rauhoittava tähtitaivas kattoon tai valitse pehmeä yövalo kilpparin masun alle. Taaperosi ei tarvitse pelätä pimeää, kun hänellä on rauhoittava yövalo.
Valoon saa ajastimen.
Äänenvoimakkuutta saa säädettyä 10 asteikon verran.
Ääni pysyy päällä joko läpi yön tai ajastimella 45min, 90 min tai 8 tuntia.
Tämä on Uneksijan mielestä erityisen kiva taaperoille ja leikki-ikäisille lapsille. Mutta tottakai se on söpö ja käytännöllinen kaveri myös pienemmälle vauvalle. Kilpparin mahan alla oleva pehmeä valo toimii hyvin esim syöttöjen apuna antamaan sopivan verran valoa.
 • BLOKKAA TEHOKKAASTI ÄÄNET: Yogasleep on toiminut vuodesta 1962 ja on tunnettu ja luotettava kohinalaitteiden valmistaja.
 • 20 ERILAISTA ÄÄNTÄ: voit valita kahdestakymmenestä eri äänestä… eri kohinavaihtoehdot, luonnon ääniä ja tuutulauluja. Tässä laitteessa on myös KOHDUN ÄÄNIMAAILMA.
 • TÄHTITAIVASPROJEKTORI: kilpparissa saa projektorilla kattoon yöllisen tähtitaivaan kolmessa eri sävyssä. 🙂
 • PEHMEÄ YÖVALO: kilpparin mahassa on pehmeä yövalo, joka ei herätä lasta liikaa eikä häiritse unta. Se kuitenkin valaisee hyvin vaikka syötöillä ja turva pimeää pelkäävälle lapselle.
 • AJASTIN: kohinan saa päälle jatkuvaksi tai 45min, 90 min tai 8 h.
 • TOIMII: oltava kokoajan verkkovirrassa eli mukana tulee piuha jossa on A-USB pää eli perus verkkovirtapäähän sitten kiinni (muunnin ei kuulu pakettiin, mutta perus puhelimen laturi esim käy).

3 arviota tuotteelle Soundscene – Turtle yövalo + kohina

 1. Taru Toukkari (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan loistava tuote! Heijastaa hienot tähtikuviot kattoon ja seinään, 2v. taapero tykkää kun saa valita tähtien värit. ? Parasta on se, että kohina ja valot ovat päällä läpi yön, jos niin haluaa (saa myös ajastimella).

 2. Sari (varmistettu kirjoittaja)

  Kohina kestokäytössä yöaikaan, yövalo myös sopivan valaiseva tarpeen niin vaatiessa. Hyvä tuote.

 3. Anni Hämäläinen

  Hyvä voimakkuus, luotettava ja pysyy päällä. Kaikki lapset aina tykkää myös leikkiä pimeässä tähtien alla päiväsaikaan, yövalo sopiva iltapuuhiin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...