Grobag Snuggle – Grey Marl kapalo/unipussi 3-6 kk1TOG

44.90

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): grosnuggle3-9kk Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Grobag Snuggle 3-6kk on vetoketjukapalot, josta tarvitsee vain avata nepparit ja se muuttuu unipussiksi. Kapaloinnista unipussiin siirtyminen käy helposti – voit vapauttaa vauvalta yhden käden kerrallaan.
Tämä kapalo/unipussi sopii noin 3-9kk ikäisille vauvoille (5,4kg-8,6kg / 62-68cm). TOG arvo on 1 (sopiva noin 20-23 asteessa).
Kapalointi auttaa vauvaa nukkumaan paremmin luomalla kohdunomaiset olosuhteet: lämmintä, “tiukkaa” ja kädet eivät pääse huitomaan tai “morottamaan” (moro-refleksi).
Grobag Snuggle on tehty pehmeästi ja joustavasta puuvillasta, johon vauvan saa helposti “kietaistua”. Sitä on niin helppo käyttää, että kapalointi onnistuu puoliunessakin. Tässä mallissa ylävartalo ei tule aivan yhtä piukasti kapaloiduksi, kuin Wrap versiossa.
Jos vauvaa ei ole kapaloitu aiemmin, yleensä vielä 10-12 viikon iässä vauva kuitenkin hyväksyy vetoketjukapalon, sillä se on hieman väljempi.
Kun vauva oppii kääntymään (yleisimmin 4-5kk iässä) saat muutettua tämän vetoketjukapalon unipussiksi avaamalla ylhäältä käsien kohdalta nepparit.
Jalat pääsevät tietysti liikkumaan vapaasti. Jalat ovat siis luonnollisessa “sammakkoasennossa” jonka on tärkeätä lantion luonnolliselle asennolle. (Vauvan jalkohan siis ei saa kapaloida tiukkaan).
Grobag Snuggle on hyväksytty turvalliseksi, kun sitä käytetään oikein ohjeiden mukaan. (The International Hip Dysplasia Institute (IHDI)).
Vetoketju on kaksisuuntainen, eli vaipanvaihto onnistuu näppärästi.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 20 × 15 × 6 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Grobag Snuggle – Grey Marl kapalo/unipussi 3-6 kk1TOG”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *