Pocket Baby white noise – Yksisarvinen

(2 tuotearviota)

38.90

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): pocketbabyunicorn Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

YOGASLEEP Pocket Baby white noise – Yksisarvinen on oiva apu vauvan uniin. Se auttaa vauvaa myös rauhoittumaan, jos oikein harmittaa (white noise on yksi osa myös Harvey Karpin 5Sn rauhoittelumetodia). Kohina muistuttaa vauvaa kohtuajasta ja auttaa häntä nukkumaan paremmin. Se myös “blurraa” ulkoisia yksittäisiä ääniä, jotka voisivat suotta herättää vauvan.
Tämä taskukokoinen yksisarvinen kohisee LÄPI UNIEN. Se on tärkeätä white noise hyödyn maksimoimiseksi. Laitteen valmistaja lupaa kohinaa 8 tuntia, mutta käyttäjäkokemukset kertovat kohinan kestävän 16-20 h jos se on täyteen ladattu. Täyteen lataaminen kestää noin 4h.
Tämä laite toimii akkuvirralla, sitä ei ole tarkoitettu piuhassa käytettäväksi.
Pocket Baby ladataan USB-johdolla, joka tulee tietysti pakkauksen mukana.
Yksisarvis kohinalaitteessa on valittavana kuusi eri ääntä. Laite on turvallista silikonia ja se on helppo puhdistaa (silikoniosan voi pestä tiskikoneessakin).
Nimensä mukaisestikin se on taskukokoinen (mutta tehokas), joten saat sen helposti mukaan minne vain. Näissä Pocket Baby kohinalaitteissa on mukana myös lapsiturvallinen kiinnityskoukku, jotta saat kohinan helposti kiinnitettyä vaikka rattaisiin tai kantoreppuunkin.
 • TEHOKAS ULKOISTEN ÄÄNIEN BLOKKAAJA: Vuodesta 1962 YogaSleep on ollut arvostettu white noise laitteiden valmistaja ja kehittäjä. He ovatkin luoneet oman “white noise äänen” –> ilmavirran äänen. YogaSleepin Pocket baby antaa sinulle toimivan kohinan söpössä paketissa. Baby Pocket on BabyProof. 🙂
 • KUUSI ÄÄNTÄ JA AJASTIN: Voit valita kuudesta eri äänestä: white noise, brown noise, YogaSleepin oma ääni eli tuuletin Dohm ääni, lempeät aallot, Tuiki tuiki tähtönen ja unilaulu (lullaby). Voit laittaa ajastimen minkä jälkeen kohina sammuu (näin voi muuten lempeästi herättää päiväunilta..). Ajastimet 30,60 ja 120min.
 • HELPOSTI KULJETETTAVA JA PUHDISTETTAVA: Pocket Baby white noise laite mahtuu nimensä mukaisesti vaikka taskuun. Lapsiturvallisella klipsillä se on helppo kiinnittää vaunuun, istuimeen, kehtoon.. you name it. Silikoniosan voi irrottaa ja pestä tiskikoneessa.
 • SÖPÖ ULKOMUOTO JA TURVALLINEN VAUVOILLE/LAPSILLE: Pocket Baby white noise laitetta saa neljässä söpössä “kuosissa”: Dino, Kettu, Yksisarvinen ja Pingviini. Tuote on käynyt läpi lastentuotteille asetetut turvallisuustestit ja se on todettu täysin turvalliseksi.
 • USB-LATAUS: Pocket Baby white noise laite latautuu USB-kaapelilla ja sen akku kestää läpi yön yhdellä täydellä latauksella. Latauskaapeli tulee mukana.
Tärkeätä käytöstä:
 • Lataa laitetta sen mukana tulleella “piuhalla”, siinä mini usb osan pää on riittävän pitkä ja yltää lataamaan laitetta. Piuhan toinen pää on siis mini usb ja toinen pää perus A-usb. A-usb laite liitetään virtalähteeseen (perus puhelimen laturi, ei pikalaturi).
 • Älä pidä laitetta jatkuvasti piuhassa. Laite toimii AKULLA, joten se tulee säännöllisesti ladata täyteen, jotta akku kestää. Täyteen lataaminen kestää yleensä noin 4h. ((jos laitetta pitää paljon latauksessa se voi jumittaa laitteen – ei mene pois päältä eikä tottele näppäimiä – tällöin täytyy antaa akun kulua ensin loppuun, jotta laite nollaantuu)). Akku ei myöskään kestä jatkuvaa latausta.
 • Näppäimiä ei tarvitse painaa voimalla.
 • Ei suositella käytettäväksi pakkasella.
 • Tuote on “portable” eli siirrettävä, se tulee kytkeä välillä pois päältä (ainakin 14 vrk välein) muuten laite/akku voi mennä jumiin.
  • Jos teillä on tarve “jatkuvasti” käytössä olevalle äänelle, on hyviä vaihtoehtoja esim DreamCenter tai Soundscene Turtle, ne toimivat verkkovirralla.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 20 × 20 × 20 cm

2 arviota tuotteelle Pocket Baby white noise – Yksisarvinen

 1. Hanna Mäkelä (varmistettu kirjoittaja)

  Sopivan kokoinen ja helppo käyttää. Saa kohisemaan vaikka läpi yön, on kestänyt meillä 10-12h yhtäjaksoisesti. ??

 2. Maija (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan huippu laite ja söpöstä ulkonäöstä plussaa! Kohisee helposti koko yön läpi ja ääntä saa säädettyä juuri oikeaan voimakkuuteen. Toiminut meillä myös ulkona hyvin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...