Tervetuloa Uneksijan verkkokauppaan

Talvi on täällä.  Varastoa on täydennetty 1Tog ja 2,5Tog vahvuisilla unipusseilla <3 Unipussiostoksille pääset suoraa tästä.


 
AJANKOHTAISTA: Teija tekee tällä hetkellä uniohjausta kerran viikossa (torstaisin), ajat löytyvät Vellosta. Verkkokauppa palvelee joka päivä. erkkokaupan sähköposti on [email protected]
Uneksijalla on teille myös etu: NEXTORY ilmainen kokeilujakso kaikille Nextoryn uusille asiakkaille. Koodi on UNEKSIJA ja sillä saat 30 vrk ilmaista kuuntelu/lukuaikaa. Palvelun kokeilu ei sido sinua mihinkään. Pääset hankkimaan Nextoryn kokeilujakson suoraa täältä.

 
Uneksijan verkkokauppaan on koottu markkinoiden parhaita unituotteita (Uneksija approved 😀 ) ja muutamia muita hyödylliseksi kokemiani lastentarvikkeita. Nämä uniavut on kootti helposti saataville saman katon alle – jotta tekin voisitte nukkua mahdollisimman hyvin.
 
Kapaloita löytyy moneen eri makuun: on eri kuvioita, tarraa sekä vetoketjua.  Unohtamatta tietenkään perinteisiä harsokapaloita.
 
Unipusseja on myös joka lähtöön: erilaisilla kuoseilla, kesävahvuudesta (0.5tog) viileiden kelien pusseihin (2,5 tog). Kokoja löytyy 0-6 vuotiaille.
 
Yksi tärkeimmistä kategorioista on tietysti pimennystuotteet. Löydät Uneksijalta laadukkaat Gron Pimennysverhot sekä SnoozeShaden ratas/pinnispimentimet.
 
Kohinaa ei sovi koskaan unohtaa ja kohinalaitevalikoima on myöskin laaja: on erilaisia ääniä, kokoja ja kuoseja. Jokaiselle löytyy sopiva.
 
Tietysti verkkokaupassa on myynnissä myös PDF-muotoiset Unioppaat sekä erilaiset LIVE-ja verkkokurssit.
 
Mikäli jostain tuotteesta on kysyttävää, voit aina laittaa sähköpostia.
 
Postitukset lähtevät pääasiassa maanantaisin ja torstaisin.
 
P.S Tällä hetkellä Uneksija toimittaa tuotteita vain Suomeen. PDF/Verkkokurssiostoksia voi tehdä ympäri maailman.
 

Hyviä unia toivottaen,

Teija ja Postimies-Mikko Uneksijalta

Tällä hetkellä tarjouksessa:

Snugglebundl logo
Wishbear logo