Tervetuloa Uneksijan verkkokauppaan

Kesä ja valoisat ajat ovat täällä. Pimennysverhojen toimittaja ei taaskaan meinaa pystyä vastaamaan Suomen valoisuuteen, vaikka heitä varoittelinkin. Jos teillä on pian tarve pimennysverholle, kannattaa nyt käydä nappaamassa oma, kun niitä on vielä varastossa <3 Ostoksille pääset suoraa tästä.

 
 
Uneksijan verkkokauppaan on koottu markkinoiden parhaita unituotteita (Uneksija approved 😀 ) ja muutamia muita hyödylliseksi kokemiani lastentarvikkeita. Nämä uniavut on kootti helposti saataville saman katon alle – jotta tekin voisitte nukkua mahdollisimman hyvin.
 
Kapaloita löytyy moneen eri makuun: on eri kuvioita, tarraa sekä vetoketjua.  Unohtamatta tietenkään perinteisiä harsokapaloita.
 
Unipusseja on myös joka lähtöön: erilaisilla kuoseilla, kesävahvuudesta (0.5tog) viileiden kelien pusseihin (2,5 tog). Kokoja löytyy 0-6 vuotiaille.
 
Yksi tärkeimmistä kategorioista on tietysti pimennystuotteet. Löydät Uneksijalta laadukkaat Gron Pimennysverhot sekä SnoozeShaden ratas/pinnispimentimet.
 
Kohinaa ei sovi koskaan unohtaa ja kohinalaitevalikoima on myöskin laaja: on erilaisia ääniä, kokoja ja kuoseja. Jokaiselle löytyy sopiva. 
 
Tietysti verkkokaupassa on myynnissä myös PDF-muotoiset Unioppaat sekä erilaiset LIVE-ja verkkokurssit. 
 
Mikäli jostain tuotteesta on kysyttävää, voit aina laittaa sähköpostia.
 
Postitukset lähtevät pääasiassa maanantaisin ja torstaisin.
 
P.S Tällä hetkellä Uneksija toimittaa tuotteita vain Suomeen. PDF/Verkkokurssiostoksia voi tehdä ympäri maailman.
 

Hyviä unia toivottaen,

Teija ja Postimies-Mikko Uneksijalta

Tällä hetkellä tarjouksessa:

Snugglebundl logo
Wishbear logo