Tervetuloa Uneksijan verkkokauppaan

Talvi on täällä.  Varastoa on täydennetty 1Tog ja 2,5Tog vahvuisilla unipusseilla <3 Unipussiostoksille pääset suoraan tästä.

 

 

UUTUUSpalvelu on nyt testissä: 5 kpl unikysymyksiä whatsapilla. Tämän pääset ostamaan verkkokaupan kautta täältä.

 
 
Uneksijan verkkokauppaan on koottu markkinoiden parhaita unituotteita (Uneksija approved 😀 ) ja muutamia muita hyödylliseksi kokemiani lastentarvikkeita. Nämä uniavut on kootti helposti saataville saman katon alle – jotta tekin voisitte nukkua mahdollisimman hyvin. Kapaloita löytyy moneen eri makuun: on eri kuvioita, tarraa sekä vetoketjua.  Unohtamatta tietenkään perinteisiä harsokapaloita. Unipusseja on myös joka lähtöön: erilaisilla kuoseilla, kesävahvuudesta (0.5tog) viileiden kelien pusseihin (2,5 tog). Kokoja löytyy 0-6 vuotiaille. Yksi tärkeimmistä kategorioista on tietysti pimennystuotteet. Löydät Uneksijalta laadukkaat Gron Pimennysverhot sekä SnoozeShaden ratas/pinnispimentimet. Kohinaa ei sovi koskaan unohtaa ja kohinalaitevalikoima on myöskin laaja: on erilaisia ääniä, kokoja ja kuoseja. Jokaiselle löytyy sopiva. Tietysti verkkokaupassa on myynnissä myös PDF-muotoiset Unioppaat sekä erilaiset LIVE-ja verkkokurssit. Mikäli jostain tuotteesta on kysyttävää, voit aina laittaa sähköpostia.
Postitukset lähtevät pääasiassa maanantaisin ja torstaisin.
 
P.S Tällä hetkellä Uneksija toimittaa tuotteita vain Suomeen. PDF/Verkkokurssiostoksia voi tehdä ympäri maailman.
 

Hyviä unia toivottaen,

Teija ja Postimies-Mikko Uneksijalta

Teija tekee tällä hetkellä uniohjausta kahdesti viikossa (torstaisin), ajat löytyvät Vellosta Ajanvaraus-painikkeen kautta. Verkkokauppa palvelee joka päivä. Verkkokaupan sähköposti on verkkokauppa@uneksija.fi.
 

Tällä hetkellä tarjouksessa:

Snugglebundl logo
Wishbear logo