Victoria

Kaarina, Turku, Piikkiö, Parainen

Uneksija, Uniohjaus, Unikoulu, Vyöhyketerapia, Kaarina, Piikkiö,Paimio, Turku, Parainen

Varaukset vauvahierontoihin sekä raskausajanhoitoihin Vellosta. Kotikäynnit aina sähköpostilla hierontavictory@gmail.com tai viestillä numerosta 0442959807.

Hinnasto

Moikka,

Nimeni on Victoria ja olen uneksija tiimin uusi jäsen. Olen koulutettu hieroja /urheiluhieroja ja käynyt elonaskeleen vyöhyketerapeuttisen vauvahieronta koulutuksen syksyllä 2021 sekä raskausajan vyöhyketerapeuttisen hieronta koulutuksen keväällä 2022. Olen kovasti miettinyt miten lähtisin tätä vauva ja raskaushieronta asiaa viemään eteenpäin ja kun näin Uneksijan ilmoituksen niin sehän sopi minulle kuin nenä päähän😊

 

Vauvat, äidit, raskaus ja postpartum aika on todella lähellä sydäntäni ja haluan olla mukana auttamassa perheitä voimaan paremmin. Hieronnalla pystytään vaikuttamaan niin moneen asiaan.

 

Vauvahieronta on erittäin lempeä ja tehokas tapa saada vauva voimaan paremmin ja sen myötä koko perhe voimaan paremmin. Vauvahieronnalla voidaan vaikuttaa todella tehokkaasti esimerkiksi uniongelmiin ja vatsavaivoihin vyöhyketerapeuttisten heijastepisteiden kautta. Vauvahieronnalla on todella rentouttava vaikutus ja tekee ihanan olon vauvalle.  Raskaus -ajan hieronta on myös ihanan rentouttava ja tehokas tapa saada lievitettyä raskaudesta johtuvia kipuja, lihaskireyksiä ja sopii myös oikein hyvin postpartum aikaan esimerkiksi synnytyksestä palauttavana hoitona.

Synnytyksen käynnistämishoidolla voidaan laukaista kehon jännityksiä, vahvistaa hormonitoimintaa sekä stimuloida kohtua vyöhyketerapeuttisten heijastepisteiden kautta jolloin saadaan hyvä apu synnytyksen käynnistymiseen. Tähän hoitoon tulee olla 38 raskausviikko täynnä.

 

Hierojana olen helposti lähestyttävä, rauhallinen ja ehdottoman asiakaslähtöinen. Minulle on tärkeää että asiakas tulee kuulluksi ja ymmärretyksi.

 

Olen 40 vuotias 3 lapsen äiti ja työskennellyt päiväkodissa lasten parissa 8 vuotta. Olen elämässä kokenut kaikenlaista ja koen suurta halua auttaa ja tukea lapsiperheitä. Kuopukseni myötä vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta tuli tutuksi ja siitä lähti idea omaan kouluttautumiseen.

 

Teen vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa, vyöhyketerapeuttista syvärentouttavaa raskausajanhierontaa sekä vyöhyketerapeuttista synnytyksenkäynnistys hoitoa Kaarinassa uudessa ihanassa ja tunnelmallisessa tilassa Poikluomalla. Kotikäyntejä teen myös sovitusti Kaarina, Turku, Raisio ja Parainen alueella.