Roosa

Pori, Rauma, Eurajoki, Nakkila, Ulvila (muu Satakunta)

Uneksija, Vauvantaival, Satakunta

Ajan voi varata laittamalla viestiä joko instagramissa @vauvantaival, sähköpostilla vauvantaival@gmail.com tai puhelimella 040 7782094

Esimerkkipalveluita

Olen Roosa, 28-vuotias kahden pienen lapsen äiti Eurajoelta. Valmistuin sairaanhoitajaksi vuonna 2017. Sen jälkeen työskentelin Kuopion yliopistollisen sairaalan traumatologian osastolla ja myöhemmin Satasairaalan yhteispäivystyksessä. Työurani hoitajana on keskittynyt siis pitkälti akuuttihoitotyöhön.
 
Äitiyslomalle jäin ensimmäistä kertaa vuonna 2020. Esikoiseni vauvavuosi oli haasteita täynnä eikä niiltä vältytty täysin toisenkaan lapsen kohdalla. Kulutin lukemattomia tunteja etsien apua postpartum aikaan. Onneksi lopulta löysimme mahtavia ihmisiä helpottamaan koko perheen vointia.
 
Minulla on aito auttamisen halu ja omat kokemukseni vauva-ajoista vahvistivat sen, että haluan työskennellä vauvojen sekä perheiden hyväksi. Aloitin syksyllä 2022 opiskelut Vauva-akatemiassa. Koulutus on 9 kuukauden mittainen matka vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi. Koulutuksen myötä pystyn tarjoamaan vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa sekä olen myös WHO:n imetysohjaaja.
 
Vauvahieronnan kotikäynnit ovat minulle myös paljon muutakin kuin pelkkää hierontaa. Olen teille se ihminen joka kuuntelee ja ymmärtää. Tiedän, että vauvavuosi voi olla rankka. Siitä ei kuitenkaan tarvitse selviytyä yksin.