Jenny

Porvoo ja Askola

Minut tavoitat:

Instagram DM @OnnenOte

Sähköpostitse onnenote@gmail.com

Puhelinnumerosta Whatsupp viestillä 040 – 7565235

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

 Hei! Olen Jenny Sandberg OnnenOtteesta. Olen 33- vuotias syntyperäinen Porvoolainen. Perheeseeni kuuluu lisäkseni yksi sekä kolme vuotiaat tytöt, aviomies sekä labradorinnoutaja.

 

Aikoinaan urheilu on kuulunut vahvasti elämääni, mutta tällä hetkellä elän vahvassa kotiäiti kuplassa tyttöjeni kanssa ja nautin heidän kanssaan temmeltämisestä. Me leivomme, askartelemme, ulkoilemme ja liikumme yhdessä. Suurimpia unelmiani kuitenkin tällä hetkellä on jaksaa lukea kirja alusta loppuun niin ettei kukaan tule keskeyttämään minua ja saada vain olla hetki omien ajatusteni kanssa. Joku ihana lomamatka tekisi myös poikaa, yhdessä perheen kanssa tietenkin!

 

 Luonteeltani olen rauhallinen, empaattinen sekä auttamisenhaluinen. Osaan kuitenkin myös heittäytyä hetkeen ja antaa vain mennä. Heittäydyn usein lasteni leikkeihin ja kisailen kummityttöjen kanssa kuka tekee parhaimmat kärrynpyörät. Vielä se vanhakin osaa, haha! Kotitöistä inhoan imurointia sekä tiskien laittoa, enkä osaa kokata. Mies onneksi loihtii meidän perheen ruuat. Itse tykkään leipoa ja välillä tuleekin leivottua turhankin usein. Myös pyykkääminen on minun juttuni.

 

 Koulutukseltani olen terveyden- ja sairaanhoitaja AMK, sekä olen käynyt Mielenterveys ja päihdetyön erikoisammattitutkinnon. Tällä hetkellä opiskelen Helsingissä Elonaskeleen Vauva-akatemiassa vauvahyvinvoinnin ammattilaiseksi. Vyöhyketerapeuttiseksi vauvahierojaksi valmistun Huhtikuussa -23. Olen valmistunut jo kertaalleen WHO:n imetysohjaajaksi vuonna 2013 omien terveydenhoitajaopintojeni aikana, mutta tästä on jo kulunut sen verran aikaa, että päätin käydä Vauva-akatemiassa tämän uudelleen ja siitä sainkin jo valmistumispaperit Joulukuussa -22.

 

 Reilun kymmenen vuotisen työurani olen tehnyt terveyskeskuksen vuodeosastolla sairaanhoitajana toimien. Osasto on pysynyt samana koko tämän ajan, mutta osaston toimenkuva muuttunut useaan otteeseen. Noin neljä vuotta ehdin kotona olemaan tyttöjeni kanssa, mutta nyt on koittanut aika palata takaisin sorvin ääreen. Palaan takaisin siis omiin töhini Helmikuussa tehden lyhennettyä työaikaa, jotta aikaa jää niin perheelle kuin uudelle uralleni vauvahyvinvoinnin ammattilaisena.

 

 Ansioluettelostani löytyy myös luisteluohjaajan sekä valmentajan työt, nämä työt aloitinkin jo ylä-asteikäisenä. Toimin myös lukioaikana paikallisella kuntosalilla lastenparkin ohjaajana. Samana vuonna vietin noin kaksi päivää McDonaldsissa töissä (ei ollut minun juttuni!) sekä Linnanmäellä huvipuistotyöntekijänä. Ohjasin myös hetken kuntosalilla jumppia. Olisinpa edelleen yhtä hyvässä kunnossa! Työt tulikin aloitettua nuorena, mistä olen kokenut olevan vain hyötyä. Siinä vaiheessa kun kaverini alkoivat töitä hakemaan, oli minulla takana jo monen vuoden kokemus työnteosta.

 

 Olen viihtynyt sairaanhoitajan toimessa, mutta ala on muuttunut todella paljon siitä mitä se oli aloittaessani. Vaaditaan paljon ja annetaan kovin vähän. Jokainen on varmasti törmännyt alaa koskeviin uutisiin viimeaikoina. Onnekseni voin todeta, että pahimmat korona-ajat olen viettänyt kotona lasten kanssa ja antanut vain tukea ystävilleni kentälle.

 

 Uuden uran kipinä on kytenyt jo pitkään päässäni, mutta oikea suunta oli hakusessa ennen kuin törmäsin Elonaskeleen mainokseen Vauva-akatemiasta. Ei mennyt hetkeäkään kun hakemus oli lähetetty ja ilokseni pääsin myös sisään. Yhdeksän kuukauden mittainen opintomatkani onkin jo yli puolen välin. Lukuisten harjoitushierontojen myötä koen, että olen oikealla polulla. Tulen edelleen tekemään töitä ihmisten parissa heitä kuunnellen ja auttaen, mutta ikähaarukka on nuorentunut noin 50-90 vuodella. Olen iloinen, että pääsen auttamaan perheitä jo heti uuden elämän syntyessä tai jopa sitä vielä odottessa. Koen olevani parhaimmillani auttaessani toisia.

 

 Uneksijan hakiessa joukkoonsa Postpartum Teamin jäseniä asiaa ei tarvinnut sen kummemmin pohtia vaan hyppäsin innolla tähän mukaan! Tarkoituksena kun on päästä auttamaan perheitä ja vauvoja heti heidän tiensä alkupäässä. Tätä kautta tavoitamme mahdollisimman monia perheitä ja laajalta alueelta. Koemme asiaksemme tuoda lempeitä, mutta tehokkaita otteita perheisiin niin unen suhteen, kuin muidenkin vauvan haasteisiin.

 

 Oman yrityksen perustaminen tulee konkreettisemmaksi hetki hetkeltä ja odotan tältä paljon. Tarjoan jo nyt imetysohjauksia sekä vyöhyketerapeuttista vauhvahierontaa opiskelijahinnoin kotikäynteinä Porvoon alueella sekä lähikunnissa, kuten Askola ja Kerkkoo. Tulevaisuus näyttää mitä kaikkea tulenkaan keksimään teidän päänne menoksi.