YogaSleep aikuisen unimaski (painolla)

27.90

Tämä silmien “painopeitto” auttaa sinua rauhoittumaan unille. Paino jakautuu tasaisesti silmillesi ja tarrakiinnityksellä saat säädettyä unimaskun juuri sopivan kokoiseksi. Samalla maski toimii myös pimentäjänä. Tämä YogaSleepin unimaski on täydellinen jatkuvaan käyttöön, mutta myös lievittämään stressiä ja hälinää esimerkiksi reissuissa.

Maski on täytetty lasihelmillä (10 oz= 280 g). YogaSleepin insinööritiimi on selvittänyt kuluttajakokemuksiin perustuen, että tämä on juuri sopiva paino. Panta on extra-leveä joten paine levittyy tasaisesti myös kasvojen herkille alueille pysyen hyvin samalla paikallaan. Maski pysyy hyvin kasvoilla myös kyljellään nukkujilla.

Maskissa on kaksi puolta; toinen on viilentävää mustaa polyesteriä ja toinen oh pehmeämpää harmaata velouria. Voit valita kummasta tykkäät enemmän. Ota maski mukaan mihin vain; vähennä stressiä, saat syvempää unta ja saat myös jännityksen valumaan kasvoiltasi helpommin.

  • Rauhoittava: tunne kuinka haasteet ja huolet valuvat pois sinun vaipuessasi yhä syvempään uneen <3
  • Pysyy paikallaan: napakka tarrakiinnitys ja maskin muotoilu pitävät huolen siitä, että maski pysyy hyvin silmilläsi nukkumisasennosta huolimatta.
  • Toimii pimentäjänä: valo ei pääse häiritsemään untasi.
  • Lempeä paine: tämä silmien painopeitto tarjoaa silmillesi juuri sopivan paineen, jotta saat poistettua stressiä ja nukuttua paremmin.
  • Premium lasikuulat:  maski on täytetty 280 grammalla hypoallergeenisia lasihermiä, joilla on myös luonnollinen viilennyskyky – kasvosi eivät pääse ylikuumenemaan
  • käsinpesu

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5690 Osastot: , ,

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 10 × 15 × 18 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “YogaSleep aikuisen unimaski (painolla)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *