Uneksitaan – verkkovalmennus 0-16 viikon ikäisten vauvojen vanhemmille

(3 tuotearviota)

54.90

Kuvaus

Uneksitaan
Vastasyntyneen verkkovalmennus 0-16 viikon ikäisten vauvojen vanhemmille. <3 Tämän kurssin voi aloittaa toki myös jo odotusaikana.
Tervetuloa mukaan oppimaan tietoa vastasyntyneen unesta ja sen kehityksestä vauvan ensimmäisten elinviikkojen aikana.
Tämän verkkokurssin tärkein ”juttu” on auttaa vastasyntyneen vanhempia auttamaan vauvaansa/vauvojaan nukkumaan hyvin. Uni on kaikille niin tärkeätä. Ja kun vauva nukkuu hyvin, koko perhe jaksaa ja voi paremmin. <3
Tässä valmennuksessa opit, miten itkuisen vauvan saa rauhoitettua ja autettua unille. Opit tunnistamaan vauvasi väsymysmerkit ja tiedät miten ja milloin vauva kannattaa autella kohti höyhensaaria.
Kurssilla opetellaan myös sitä, että miten vauvan kanssa voi alkaa sitten hiljalleen harjoittelemaan itsenäisen nukahtamisen taitoa, hyvin lempeästi ja hiljalleen. Kun tuon taidon harjoittelun aloittaa jo pienenä, ei myöhemmin todennäköisesti tarvitse mitään unikoulua pitää.
Vastasyntyneen unen tukeminen ei ole unikoulua. Se on hyvien unitapojen, sopivan hereilläolojan/väsymysmerkkien seuraamista ja erilaisten nukutusmetodien (kuten Shush&Pat) harjoittelua.
Valmennus/kurssi on voimassa ostohetkestä 4kk ajan. Lisäaikaa voi ostaa ottamalla yhteyttä info@uneksija.fi
Valmennus sisältää jatkoa varten short long short ja medium medium päivärytmit 4kk-3v.
Ostettuasi valmennuksen, pääset kurssille kirjautumalla sisään Uneksija.fi sivun kohdasta Log In. 🙂

3 arviota tuotteelle Uneksitaan – verkkovalmennus 0-16 viikon ikäisten vauvojen vanhemmille

  1. Emma (varmistettu kirjoittaja)

    Ostin tämän vastasyntyneen unipaketin esikoisen vanhempana, sillä halusin oppia vauvan unesta jo ensihetkistä eteenpäin. Vauvamme on temperamenttinen ja tarvitsee tukea nukkuakseen paljon. Kurssi antoi hyvät ja kattavat valmiudet vanhemmalle ymmärtää vauvan unta, miten sitä voisi tukea parhaalla mahdollisella tavalla, esimerkiksi unihygienia, erilaiset nukahtamistavat ja sushpat toivat helpotusta arkeen. Kurssi antoi tietysti tiedon lisäksi myös henkistä tukea vauvan unihaasteisiin ja siihen, että vauvat todella tarvitsevat apukeinoja nukkumiseen ja heidän se pitää opetella miten nukahtaa ym. Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa uniasioihin perehtyminen ja sanoisin että kurssi hyödyttäisi jo loppuraskaudessa, sillä pienen vauvan kanssa on paljon opeteltavaa että olisi jo valmiiksi tietoa aiheesta.

  2. Minna (varmistettu kirjoittaja)

    Kattava paketti kaikille vauvan vanhemmille. Teijan opeilla meillä on loistava 4kuinen nukkuja. Itsenäinen nukahtaminenkin on jo onnistunut useita kertoja. Suosittelen erittäin lämpimästi kaikille. Hinta-laatusuhde on erinomainen!

  3. Sisko Mäkinen (varmistettu kirjoittaja)

    Olin esikoisen kanssa hyvin ummikko uniasioissa ja olin ymmärtänyt, että ”vauva nukkuu ku nukkuu – jos nukkuu.” Uneksijan kurssin avulla saimme kuitenkin meidän vauvalle luotua rytmin päiviin ja saimme lempeästi opetettua vauvan nukahtamaan itsenäisesti, kun aiemmin ainut keino saada vauva unille oli päivisin kärrytellen ja iltaisin rinnalle ja viereen niin, että minun oli jäätävä viereen nukkumaan. Suosittelen tietopakettia lämpimästi! Hyvien uniolosuhteiden ja otollisten aikaikkunoiden hyödyntäminen todella helpotti elämää ja auttoi vauvaa hurjasti. 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *