Uneksitaan verkkovalmennus +kaupan päälle pupu unilelu

54.90

Varastossa

Kuvaus

Nyt Uneksitaan verkkokurssin ostajalle kaupan päälle pupu unilelu.

oston jälkeen saat sähköpostiin koodin, jolla voit lunastaa itsellesi verkkokurssin tai antaa sen vaikka lahjaksi. verkkokurssin koodi voimassa 1kk. kurssi on lunastuksen jälkeen voimassa sitten 4kk.

Uneksitaan
Vastasyntyneen verkkovalmennus 0-16 viikon ikäisten vauvojen vanhemmille. <3 Tämän kurssin voi aloittaa toki myös jo odotusaikana.
Tervetuloa mukaan oppimaan tietoa vastasyntyneen unesta ja sen kehityksestä vauvan ensimmäisten elinviikkojen aikana.
Tämän verkkokurssin tärkein “juttu” on auttaa vastasyntyneen vanhempia auttamaan vauvaansa/vauvojaan nukkumaan hyvin. Uni on kaikille niin tärkeätä. Ja kun vauva nukkuu hyvin, koko perhe jaksaa ja voi paremmin. <3
Tässä valmennuksessa opit, miten itkuisen vauvan saa rauhoitettua ja autettua unille. Opit tunnistamaan vauvasi väsymysmerkit ja tiedät miten ja milloin vauva kannattaa autella kohti höyhensaaria.
Kurssilla opetellaan myös sitä, että miten vauvan kanssa voi alkaa sitten hiljalleen harjoittelemaan itsenäisen nukahtamisen taitoa, hyvin lempeästi ja hiljalleen. Kun tuon taidon harjoittelun aloittaa jo pienenä, ei myöhemmin todennäköisesti tarvitse mitään unikoulua pitää.
Vastasyntyneen unen tukeminen ei ole unikoulua. Se on hyvien unitapojen, sopivan hereilläolojan/väsymysmerkkien seuraamista ja erilaisten nukutusmetodien (kuten Shush&Pat) harjoittelua.
Valmennus/kurssi on voimassa ostohetkestä 4kk ajan. Lisäaikaa voi ostaa ottamalla yhteyttä info@uneksija.fi
Valmennus sisältää jatkoa varten short long short ja medium medium päivärytmit 4kk-3v.
HUOM! edullisempi hinta nyt, kun Teijan äitiysloman aluksi ei livetunteja ole. Kurssiin ei sisälly Henk koht neuvontaa. 🙂
Ostettuasi valmennuksen, pääset kurssille kirjautumalla sisään Uneksija.fi sivun kohdasta Log In. 🙂

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 20 × 5 × 30 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Uneksitaan verkkovalmennus +kaupan päälle pupu unilelu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *