Ale!

SnoozeShade – deluxe turvakaukalon pimennyssuoja

25.00

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): kaukalonsuoja Osastot: , ,

Kuvaus

SnoozeShade “kaukaloverho”. Se suojaa vauvaasi auringolta (UV-säteet) ja pimentää kaukalon myös siten, että päiväunet onnistuvat myös valoisalla autoillessa.

SnoozeShade kaukaloverho on väriltään hopeinen. Se kiinnitetään kuminauhojen avulla, joissa on tarrat. etupaneelin kiinnitys on neppareilla, kuten muissakin deluxe tuotteissa.

Tämä pimennysverho on ilman täysin läpäisevää MESH-kangasta, joka blokkaa 97,5% UVA ja UVB säteistä. Sitä voi käyttää turvallisesti sisällä ja ulkona.

Miten SnoozeShade Kaukaloverho teitä auttaa?

  • Vauvalle paremmat päiväunet – sillä saat kaukalon hyvin pimeiksi (vaikka aurinko paistaisi). Kun vauva saa hyvät ja riittävän pitkät päiväunet, hän nukkuu yölläkin paremmin.
  • Helpompi ja turvallisempi, kuin viltti tms. SnoozeShade kaukaloverho suojaa vauvaasi tuulelta, auringonsäteiltä, hyönteisiltä ja jopa pieneltä tihkusateelta. Happi kiertää kaukalossa paremmin, kuin jos niitä koitettaisiin pimentää esimerkiksi viltillä. Tällöin myös lämpötila pysyy matalampana, koska ilma kiertää paremmin.
  • Helppo apu ostarilla, ravintolassa, autoillessa. Saatte suojaa auringonvalolta ja pimennystä päiväunille.
  • Helppo ja nopea kiinnittää.
  • Pystyt luukusta helposti kurkistamaan nukkuvaa vauvaasi herättämättä häntä.

Tämä versio on noin 0-6kk ikäisille vauvoille, sillä se on koonsa puolesta sopiva turvakaukaloon, kun vauva on vielä pieni (eli jalat mahtuvat hyvin).

Turvallisuus on SnoozeShaden tuotteissa kaiken A ja O. SnoozeShaden keksijä/kehittäjä on itsekin äiti. Kaikki SnoozeShaden tuotteet täyttävät lastentarvikkeilta vaaditut standardit. SnoozeShade tuotteiden MESH-kangas on enemmän kuin vain “hengittävä” – se on ilman “läpäisevä”. Ilma pääsee siis täysin helposti MESH-kankaan läpi. Kaikissa SnoozeShade tuotteissa on aina myös vetoketjuluukku, josta voit helposti tsekata pienokaisesi unia. <3

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 30 × 20 × 10 cm