Ale!

SnoozeShade Plus Deluxe TWIN- tuplarattaiden pimennyssuoja

45.00

Varasto loppu

Haluatko viestin, kun tätä tuotetta saapuu varastoomme?

Tuotetunnus (SKU): plusdeluxetwin Osastot: ,

Kuvaus

SnoozeShade Plus Deluxe TWINon tuplarattaiden pimennys”verho”. Se suojaa vauvojasi/taaperoitasi auringolta (UV-säteet) ja piemntää rattaat myös siten, että päiväunet onnistuvat missä vain.

Tämä malli sopii sekä kaksosille, että myös eri-ikäisille lapsille kaikkiin tuplavaunuihin/rattaisiin.

pystyy pimentämään tällä myös turvaistuinta aika hyvin.

peittää hyvin yksösrattaat eli saa pimeämmäksi

SnoozeShade Plus Deluxe Twin pimennys”verho” on hopeanharmaa/ musta väriltään. Se kiinnitetään kuminauhojen avulla, joissa on nepparit. Tämä pimennysverho on ilman täysin läpäisevää MESH-kangasta, joka blokkaa 97,5% UVA ja UVB säteistä. Sitä voi käyttää turvallisesti sisällä ja ulkona.

Miten SnoozeShade Plus Deluxe Twin teitä auttaa?

  • Lapsille paremmat päiväunet – sillä saat vaunut/rattaat hyvin pimeiksi (vaikka aurinko paistaisi). Kun vauva saa hyvät ja riittävän pitkät päiväunet, hän nukkuu yölläkin paremmin.
  • Helpompi ja turvallisempi, kuin viltti/vaunuverho. SnoozeShade Plus Deluxe Twin suojaa vauvaasi/taaperoasi tuulelta, auringonsäteiltä, hyönteisiltä ja jopa pieneltä tihkusateelta. Happi kiertää vaunuissa/rattaissa paremmin, kuin jos niitä koitettaisiin pimentää esimerkiksi viltillä. Tällöin myös lämpötila pysyy matalampana, koska ilma kiertää paremmin.
  • Helppo apu ostarilla, ravintolassa, kävelylenkillä, rannalla. Saatte suojaa auringonvalolta ja pimennystä päiväunille.
  • Helppo ja nopea kiinnittää. Sopii yksikkörattaisiin, myös juoksurattaisiin.
  • Pystyt vetoketjuluukusta helposti kurkistamaan nukkuvaa vauvaasi/taapeoasi herättämättä häntä.
Turvallisuus on SnoozeShaden tuotteissa kaiken A ja O. SnoozeShaden keksijä/kehittäjä on itsekin äiti. Kaikki SnoozeShaden tuotteet täyttävät lastentarvikkeilta vaaditut standardit. SnoozeShade tuotteiden MESH-kangas on enemmän kuin vain “hengittävä” – se on ilman “läpäisevä”. Ilma pääsee siis täysin helposti MESH-kankaan läpi. Kaikissa SnoozeShade tuotteissa on aina myös vetoketjuluukku, josta voit helposti tsekata pienokaistesi unia. <3

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 30 × 20 × 10 cm