Ale!

SnoozeShade original TWIN – käy myös yksösrattaisiin

35.00

Varasto loppu

Haluatko viestin, kun tätä tuotetta saapuu varastoomme?

Tuotetunnus (SKU): 7755-1 Osastot: , ,

Kuvaus

Tämä malli on nimeltään TWIN, mutta käy erinomaisesti myös yksösrattaisiin. Silloin ylimääräisen kankaan voi venyttää sivuilta jopa toiselle puolelle ja koko ratasosa pimenee paremmin! Näitä rajattu erä, vain 10 kpl myyntiin
SnoozeShade Original on vaunujen ja rattaiden pimennys”verho”. Se suojaa vauvaasi auringolta (UV-säteet) ja pimentää vaunut/rattaat myös siten, että päiväunet onnistuvat missä vain.
SnoozeShade Original pimennys”verho” on musta väriltään ja siinä on ORANSSIT tehostevärit (kuvasta poiketen). Se kiinnitetään kuminauhojen avulla, joissa on tarrat. Tämä pimennysverho on ilman täysin läpäisevää MESH-kangasta, joka blokkaa 99% UVA ja UVB säteistä. Sitä voi käyttää turvallisesti sisällä ja ulkona.
Mukana tulee säilytyspussi.
Miten SnoozeShade Original voi teitä auttaa?
  • Vauvalle paremmat päiväunet – sillä saat vaunut/rattaat hyvin pimeiksi (vaikka aurinko paistaisi). Kun vauva saa hyvät ja riittävän pitkät päiväunet, hän nukkuu yölläkin paremmin.
  • Helpompi ja turvallisempi, kuin viltti/vaunuverho. SnoozeShade Original suojaa vauvaasi tuulelta, auringonsäteiltä, hyönteisiltä ja jopa pieneltä tihkusateelta. Happi kiertää vaunuissa/rattaissa paremmin, kuin jos niitä koitettaisiin pimentää esimerkiksi viltillä. Tällöin myös lämpötila pysyy matalampana, koska ilma kiertää paremmin.
  • Helppo apu ostarilla, ravintolassa, kävelylenkillä, rannalla. Saatte suojaa auringonvalolta ja pimennystä päiväunille.
  • Helppo ja nopea kiinnittää.
  • Pystyt vetoketjuluukusta helposti kurkistamaan nukkuvaa vauvaasi herättämättä häntä.
Tämä versio on 0-6kk ikäisille vauvoille, sillä se on koonsa puolesta sopiva vaunukoppaan tai rattaisiin, kun vauva on vielä pieni (eli jalat mahtuvat hyvin).
Turvallisuus on SnoozeShaden tuotteissa kaiken A ja O. SnoozeShaden keksijä/kehittäjä on itsekin äiti. Kaikki SnoozeShaden tuotteet täyttävät lastentarvikkeilta vaaditut standardit. SnoozeShade tuotteiden MESH-kangas on enemmän kuin vain “hengittävä” – se on ilman “läpäisevä”. Ilma pääsee siis täysin helposti MESH-kankaan läpi. Kaikissa SnoozeShade tuotteissa on aina myös vetoketjuluukku, josta voit helposti tsekata pienokaisesi unia. <3

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 15 × 8 × 20 cm