Sea Soother – vauvan white noise laite

32.90

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 5643 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

YOGASLEEP Sea soother – paristokäyttöinen kannettava white noise laite on oiva apu vauvan uniin. Se auttaa vauvaa myös rauhoittumaan, jos oikein harmittaa (white noise on yksi osa myös Harvey Karpin 5Sn rauhoittelumetodia). Kohina muistuttaa vauvaa kohtuajasta ja auttaa häntä nukkumaan paremmin. Se myös “blurraa” ulkoisia yksittäisiä ääniä, jotka voisivat suotta herättää vauvan.
Sea Sootherissa “erikoisuutena” on sshush eli hyssytys ääni ja kohdun äänimaailma.
Tämä taskukokoinen valas kohisee LÄPI UNIEN. Se on tärkeätä white noise hyödyn maksimoimiseksi. Laitteen valmistaja lupaa kohinaa 8 tuntia, mutta käyttäjäkokemukset kertovat kohinan kestävän 20 h jos se on täyteen ladattu.
Sea Soother toimii kolmella AA-paristolla (eivät tule mukana).
Pingviini kohinalaitteessa on valittavana NELJÄ eri ääntä. Siinä on myös “baby safe” klipsi, jolla sen saa helposti roikkumaan mihin haluaakaan. Tämä laite se on taskukokoinen (mutta tehokas eli saa riittävän lujalle).
  • TEHOKAS ULKOISTEN ÄÄNIEN BLOKKAAJA: Vuodesta 1962 YogaSleep on ollut arvostettu white noise laitteiden valmistaja ja kehittäjä. He ovatkin luoneet oman “white noise äänen” –> ilmavirran äänen. YogaSleepin Pocket baby antaa sinulle toimivan kohinan söpössä paketissa. Baby Pocket on BabyProof. 🙂
  • NELJÄ ÄÄNTÄ JA AJASTIN: Voit valita neljästä eri äänestä: hyssytys, kohdun äänet, unilaulu tai YogaSleepin oma ääni eli tuuletin Dohm ääni. Ajastimet 30,60min. Mutta myös siis jatkuva ääni.
  • HELPOSTI KULJETETTAVA JA PUHDISTETTAVA: Sea Soother on pieni ja mahtuu vaikka taskuun. Lapsiturvallisella klipsillä se on helppo kiinnittää vaunuun, istuimeen, kehtoon.. you name it.
  • SÖPÖ ULKOMUOTO JA TURVALLINEN VAUVOILLE/LAPSILLE: Valas on kivan näköinen ja ilahduttaa kaikenikäisiä lapsia.
  • TOIMII PARISTOILLA: paristot eivät tule mukana.

Lisätiedot

Paino 0.3 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sea Soother – vauvan white noise laite”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *