Pocket Baby white noise – Pingviini

(5 tuotearviota)

38.90

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): pocketbabypingviini Osastot: , ,

Kuvaus

YOGASLEEP Pocket Baby white noise – Pingviini on oiva apu vauvan uniin. Se auttaa vauvaa myös rauhoittumaan, jos oikein harmittaa (white noise on yksi osa myös Harvey Karpin 5Sn rauhoittelumetodia). Kohina muistuttaa vauvaa kohtuajasta ja auttaa häntä nukkumaan paremmin. Se myös “blurraa” ulkoisia yksittäisiä ääniä, jotka voisivat suotta herättää vauvan.
Tämä taskukokoinen pingviini kohisee LÄPI UNIEN. Se on tärkeätä white noise hyödyn maksimoimiseksi. Laitteen valmistaja lupaa kohinaa 8 tuntia, mutta käyttäjäkokemukset kertovat kohinan kestävän 16-20 h jos se on täyteen ladattu. Täyteen lataaminen kestää noin 4 tuntia.
Tämä laite toimii akkuvirralla, sitä ei ole tarkoitettu piuhassa käytettäväksi.
Pocket Baby ladataan USB-johdolla, joka tulee tietysti pakkauksen mukana.
Pingviini kohinalaitteessa on valittavana kuusi eri ääntä. Laite on turvallista silikonia ja se on helppo puhdistaa (silikoniosan voi pestä tiskikoneessakin).
Nimensä mukaisestikin se on taskukokoinen (mutta tehokas), joten saat sen helposti mukaan minne vain. Näissä Pocket Baby kohinalaitteissa on mukana myös lapsiturvallinen kiinnityskoukku, jotta saat kohinan helposti kiinnitettyä vaikka rattaisiin tai kantoreppuunkin.
 • TEHOKAS ULKOISTEN ÄÄNIEN BLOKKAAJA: Vuodesta 1962 YogaSleep on ollut arvostettu white noise laitteiden valmistaja ja kehittäjä. He ovatkin luoneet oman “white noise äänen” –> ilmavirran äänen. YogaSleepin Pocket baby antaa sinulle toimivan kohinan söpössä paketissa. Baby Pocket on BabyProof. 🙂
 • KUUSI ÄÄNTÄ JA AJASTIN: Voit valita kuudesta eri äänestä: white noise, brown noise, YogaSleepin oma ääni eli tuuletin Dohm ääni, lempeät aallot, Tuiki tuiki tähtönen ja unilaulu (lullaby). Voit laittaa ajastimen minkä jälkeen kohina sammuu (näin voi muuten lempeästi herättää päiväunilta..). Ajastimet 30,60 ja 120min.
 • HELPOSTI KULJETETTAVA JA PUHDISTETTAVA: Pocket Baby white noise laite mahtuu nimensä mukaisesti vaikka taskuun. Lapsiturvallisella klipsillä se on helppo kiinnittää vaunuun, istuimeen, kehtoon.. you name it. Silikoniosan voi irrottaa ja pestä tiskikoneessa.
 • SÖPÖ ULKOMUOTO JA TURVALLINEN VAUVOILLE/LAPSILLE: Pocket Baby white noise laitetta saa neljässä söpössä “kuosissa”: Dino, Kettu, Yksisarvinen ja Pingviini. Tuote on käynyt läpi lastentuotteille asetetut turvallisuustestit ja se on todettu täysin turvalliseksi.
 • USB-LATAUS: Pocket Baby white noise laite latautuu USB-kaapelilla ja sen akku kestää läpi yön yhdellä täydellä latauksella. Latauskaapeli tulee mukana.
Tärkeätä käytöstä:
 • Lataa laitetta sen mukana tulleella “piuhalla”, siinä mini usb osan pää on riittävän pitkä ja yltää lataamaan laitetta. Piuhan toinen pää on siis mini usb ja toinen pää perus A-usb. A-usb laite liitetään virtalähteeseen (perus puhelimen laturi, ei pikalaturi).
 • Älä pidä laitetta jatkuvasti piuhassa. Laite toimii AKULLA, joten se tulee säännöllisesti ladata täyteen, jotta akku kestää. Täyteen lataaminen kestää yleensä noin 4h. ((jos laitetta pitää paljon latauksessa se voi jumittaa laitteen – ei mene pois päältä eikä tottele näppäimiä – tällöin täytyy antaa akun kulua ensin loppuun, jotta laite nollaantuu)). Akku ei myöskään kestä jatkuvaa latausta.
 • Näppäimiä ei tarvitse painaa voimalla.
 • Ei suositella käytettäväksi pakkasella.
 • Tuote on “portable” eli siirrettävä, se tulee kytkeä välillä pois päältä (ainakin 14 vrk välein) muuten laite/akku voi mennä jumiin.
  • Jos teillä on tarve “jatkuvasti” käytössä olevalle äänelle, on hyviä vaihtoehtoja esim DreamCenter tai Soundscene Turtle, ne toimivat verkkovirralla.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 20 × 20 × 20 cm

5 arviota tuotteelle Pocket Baby white noise – Pingviini

 1. Katariina Pasanen (varmistettu kirjoittaja)

  Tuote jumittaa todella paljon. Milloin ei mene päällr ja milloin ei taas sammu.
  Koonsa puolesta näppärä.

 2. Marjo

  Tämä on ollut meillä hyvin toimiva sekä yö- että päiväunilla. Blokkaa hyvin ympäristön äänet, eikä vauva herää niin helposti. Vanhemmatkin ovat tykänneet nukkua tämän kohinassa!

 3. Julia (varmistettu kirjoittaja)

  Näppärän kokoinen laite, helppo ottaa mukaan, niin sujuu päiväunet helpommin myös esim. kyläillessä.

 4. Elina Kettunen (varmistettu kirjoittaja)

  Toiminut ongelmitta. Kivasti eri kohinoita ja muita ääniä ja musiikkeja. Jokatoinen yö käytössä latauksessa ja jokatoinen ilman latausta, ilman latausta päiväunet. Akun kesto loistava. Luottotuote!

 5. Vilma (varmistettu kirjoittaja)

  Sopivan kokoinen laite, akku kestänyt erittäin hyvin vaikka käytössä öisinkin. Plussaa suloisesta ulkonäöstä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...