Päiväuniaikataulut 4kk-3vuotta, short-long-short

9.90

Osasto:

Kuvaus

Vauvat ja taaperot rakastavat rytmejä ja rutiineja. Päiväunet ja syömiset onnistuvat helposti, kun päivässä on aina mahdollisimman sama rytmi.
Laatimani Päivärytmit (päiväunet ja ruokailut) auttavat teitä ohjaaman lastanne lempeästi kohti hyväksi havaittua short-long-short päivärytmiä.
Päivärytmi tuo elämään “stressittömyyttä”. Teidän ei tarvitse jatkuvasti tarkkailla väsymysmerkkejä ja miettiä, että onkohan lapsella nyt nälkä vai väsy.
Päiväuniaikatauluista pystytte seuraamaan lapsen ikään sopivia päiväunisuosituksia (kesto ja hereilläoloajat). Tämän aikataulun avulla pysytte myös kärryillä siitä, milloin yleensä tyypillisesti lapsi on valmis luopumaan joistain päiväunista ja milloin esimerkiksi aamun unia kannattaa lyhentää, jotta lounasunet pysyvät riittävän pitkinä.
Päiväuniaikataulut antaa teille siis ohjeelliset päiväuni- ja syömisajat neljän kuukauden iästä aina kolmivuotiaaksi asti.
On tärkeätä muistaa, että nämä ovat keskiarvoja. Kuten olen aikatauluihin kirjoittanutkin. Rytmit on laadittu 19-7 rytmissä, mutta mikäli lapsesi pystyy aamulla nukkumaan pidempään, voitte halutessanne hyvin hakea esim 19:30-7:30 tai 20-8 rytmiäkin. Kovasti sen myöhempää en uskalla oman kokemukseni perusteella suositella. 🙂
Tähän tuotteeseen ei sisälly henkilökohtaista lisäneuvontaa. Varaathan esimerkiksi unipuhelun, jos haluat tarkemmin pohdiskella päivärytmiänne. 🙂

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Päiväuniaikataulut 4kk-3vuotta, short-long-short”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *