Ale!

Mr.B- turvallista lämpöä pienokaisellesi

35.00

Varasto loppu

Haluatko viestin, kun tätä tuotetta saapuu varastoomme?

Tuotetunnus (SKU): 3344 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Mr.B voi auttaa lastasi itkuisuudessa ja masuvaivoissa. Se on valmistettu pehmeistä ja turvallisista materiaaleista. Mr.Bn salaisuus on sen sisällä – uudellen ja uudelleen käytettävä lämmitettävä pakkaus lämmittää Mr.Bn juuri sopivan lämpöiseksi helpottamaan vauvasi mahakipuja.
Tämä “lämmitettävä” pehmolelu on täytetty ei-allergisoivalla kuidulla. Värikkäät “laput”, jalkojen “rapina” ja kontrastivärit stimuloivat mukavasti lasta, jolloin hän myös helpommin kiinnostuu lelusta ja itsekin “Pitää sitä lähellään”. Pienet kädetkin saavat helposti otteen Mr.B:stä.
Tämä Herra Beehän on itseasiassa mahtava babyshower lahja. Kontrastivärit (kuten musta-punainen-valkoinen) ovat täydellisiä pienen vauvan kehityksen tukemiseen. Vauvat katselevat mielellään juuri selkeitä kontrastivärejä. Ne jaksavat kiinnostaa vauvaa.
Tietysti koko perhehän voi nauttia Mr.B;n lämmöstä. Tämä suloinen, pehmoinen, “siirrettävä” lämmitin on mukava missä vain sitä tarvitaan. Vaikka vain lämmittimeksi vauvan syliin, kun lähdetään talvella autoilemaan.
Hieronta: lämpö auttaa mahavaivoihin. Lämmintä mahaa on “helpompi” hieroa. Lämpö voi myös auttaa jumiin jäänyttä kakkaa tulemaan. ? Anna vauvan lämmitellä hetken aikaa Mr.B:n kanssa ja tee sitten masuhierontaa.
HUOM! Paketissa on englanninkielinen käyttöohje. Alla kerrottu ohjeet myös suomeksi.
Tekniset tiedot:
Etui + lämmitin
30% puuvilla
70% polyesteri
Pituus 29cm (jalkoja ei laskettu tähän)
Väri: puna-musta-valkoinen
Tehty Euroopassa
Lämmittimen ohjeet:
Aktivoidakesi lämmittimen, käännä sen sisällä olevaa tikkua (mutta älä katkaise). Siitä lähtee leviämään “kristallimaisena” kuviona kemiallinen reaktio joka lämmittää ja kovettaa tämän “lämpöpakkauksen”. Lämmitin alkaa lämmetä ja se saavuttaa maksimilämmön (54ast) noin viidessä minuutissa. Aktivoitu lämmitin laitetaan Mr.B:n sisälle ja varmistetaan, ettei se pääse valahtamaan ulos (eli laita sinne ns pussukan sisään).
Uudelleen käyttö: lämmitin jää kovaksi käytön jälkeen. Se tulee KEITTÄÄ vedessä noin 6 min ajan, kunnes kaikki “kristallit” ovat hävinneet. Peitä lämmitin jollain kankaalla keiton ajaksi. SItten anna lämmittimen jäähtyä huoneenlämmössä. Voit nopeuttaa jäähtymistä laittamalla sen kylmään veteen.
Tärkeätä:
  • lämmitin ei saa naarmuuntua
  • Jos huomaat sen olevan Rikki = EI SAA KÄYTTÄÄ ENÄÄ
  • Älä koskaan laita aktivoitua lämmitintä suoraa vauvan iholle. Vain Mr.B:n sisällä
  • Lämmitin EI OLE LELU. Älä anna vauvan leikkiä sillä.
Varoitus:
  • Älä käytä vahingoittunutta lämmtitintä
  • Lämmitintä ei voi lämmittää mikrossa
  • Älä laita pelkkää lämmitintä suoraa vauvan (tai omalle) iholle
  • Lämmitin itsessään ei ole lelu. Poista aina lämmitin Mr.Bn sisältä käytön jälkeen

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 30 × 17 × 5 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mr.B- turvallista lämpöä pienokaisellesi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.