Ale!

Miracle Blanket® kapalo – Solid pink

10.00

Varasto loppu

Haluatko viestin, kun tätä tuotetta saapuu varastoomme?

Tuotetunnus (SKU): miracleadventure-1 Osastot: ,

Kuvaus

Tämän 100% puuvillaisen Miracle Blanket® kapalpn avulla vauvasi nukkuu levollisemmin. Ihana vaaleanpunainen väri.
Yksi koko 0-14 viikkoa.. menee käytännössä yli 4kk..
Kapalointi onnistuu nopeasti ja helposti pimeässäkin turvallisen Miracle Blanket® kapalon kanssa. valmis kietaisukapalon oppii tekemään ihan jokainen, eikä se vaadi lukuisia harjoittelukertoja Youtubevideoiden parissa. Voit helposti avata kapalon yölläkin syöttöä tai vaipanvaihtoa varten, etkä tarvitse valoa laittaaksesi sen takaisin.
Kapalointi muistuttaa vauvaa kohdun olosuhteista: lämmöstä ja sopivasta paineesta. Lisäksi kapalointi estää vauva ”mororefleksin” eli käsien säpsähtämisen à eikä vauvasi herää suotta omaan säpsähtelyynsä. Kapalointi auttaa vauvaa sopeutumaan kohdun ulkopuoliseen maailmaan.
Täysiaikaisen ja terveen vauvan kapalointi on turvallista. Yleensä ensimmäisten kolmen viikon aikana vauvat eivät kuitenkaan edes kaipaa kapalointia, sillä aluksi he ovat hyvin unisia. Miracle Blanket® kapalossa vauvan lonkat jäävät vapaaksi, kuten turvallisessa kapaloinnissa kuuluukin. Jos vauvasi on syntynyt ennenaikaisesti tai hänellä on jotain terveydellisiä haasteita, varmistathan kapaloinnin terveydenhuollosta.
Miracle Blanket® kapalon kangas on erittäin pehmeätä puuvillaa: se hengittää hyvin, joten sitä voi käyttää lämpimimmissäkin ilmastoissa. Kapalointi pitää vauvan lämpimänä melko viileässäkin, sillä kehon oma lämpö ei pääse karkaamaan kapalosta. Valitse kapalon alle aina sopiva vaatetus: onko se pelkkä vaippa, body vai pitkähihäinen yöpuku.
Kangas on juuri sopivan joustavaa: pieni liike on mahdollista, mutta kapalo ei kuitenkaan pääse löystymään vauvan liikkeistä. Eikä se ole liian tiukka. Mikä tärkeintä, Miracle Blanket® kapalo kestää käyttöä ja pesuja uudelleen ja uudelleen. Kuitenkin kuten mikä takansa vaate, se kannattaa pestä melko viileällä vedellä ja kuivattaa pyykkinarulla (ei kuivausrummussa).
HUOM! Kapalointi perhepedissä ei ole turvallista. Kun vauva on kapaloitu hänen tulee nukkua omassa kehdossaan/pinnasängyssään selällään.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 20 × 15 × 8 cm