Grobag unipussi 1 TOG – Sleeping pip (6-18kk)

49.90

Varasto loppu

Haluatko viestin, kun tätä tuotetta saapuu varastoomme?

Tuotetunnus (SKU): grobagollie6-18kk Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Grobag unipussi antaa lapsellesi turvalliset ja levolliset unet. Unipussia käytetään siis peiton sijasta. Unipussi ei pääse putoamaan lapsen päältä = herääminen viileyteen. Unipussi myös vähentää turhaa “härväämistä” ja liikettä uniaikaan, mutta ei kuitenkaan estä lasta liikkumasta. Unipussin voi ottaa käyttöön missä tahansa iässä, vaikka lapsi ei olisi aiemmin käyttänytkään unipussia.
Tämä unipussi on TOG 1 vahvuinen, eli se on sopivan lämpöinen noin 20-23 asteessa (peruslämpöinen talo). Unipussi on siis kuin peitto ja sen alle valitaan sopiva vaatetus (body, pitkälahkeinen yöpuku, merinovillainen haalari jne). Tämä 6-18 kk koko on sopiva noin  8.16kg–11.34 kg (65-80cm) kokoisille lapsille. Gron unipussit ovat pehmeätä puuvillaa.
Unipussista tulee usein lapselle erittäin hyvä positiivinen uniassosiaatio: huomaat, että lapsesi alkaa rauhoittua / hieraisee silmiään heti jo kun unipussia puetaan päälle. <3
Unipussin voi ottaa käyttöön missä tahansa iässä, vaikka lapsi ei olisi aiemmin käyttänytkään unipussia.
Jalat pääsevät tietysti liikkumaan vapaasti. Jalat ovat siis luonnollisessa “sammakkoasennossa” jonka on tärkeätä lantion luonnolliselle asennolle.
Grobag Unipussi on hyväksytty turvalliseksi, kun sitä käytetään oikein ohjeiden mukaan. (The International Hip Dysplasia Institute (IHDI)).
Vetoketju on kaksisuuntainen, eli vaipanvaihto onnistuu näppärästi.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 20 × 20 × 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Grobag unipussi 1 TOG – Sleeping pip (6-18kk)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *