Grobag unipussi 1 TOG – Sleeping pip (18-36kk)

54.90

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): grobag18-26kk Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Grobag unipussi antaa lapsellesi turvalliset ja levolliset unet. Unipussia käytetään siis peiton sijasta. Unipussi ei pääse putoamaan lapsen päältä = herääminen viileyteen. Unipussi myös vähentää turhaa “härväämistä” ja liikettä uniaikaan, mutta ei kuitenkaan estä lasta liikkumasta. Unipussin voi ottaa käyttöön missä tahansa iässä, vaikka lapsi ei olisi aiemmin käyttänytkään unipussia.
Tämä unipussi on TOG 1 vahvuinen, eli se on sopivan lämpöinen noin 20-23 asteessa (peruslämpöinen talo). Unipussi on siis kuin peitto ja sen alle valitaan sopiva vaatetus (body, pitkälahkeinen yöpuku, merinovillainen haalari jne). Tämä 18-36kk koko on sopiva noin 11.34 kgsta ylöspäin (80-95cm) kokoisille lapsille. Gron unipussit ovat pehmeätä puuvillaa.
Unipussista tulee usein lapselle erittäin hyvä positiivinen uniassosiaatio: huomaat, että lapsesi alkaa rauhoittua / hieraisee silmiään heti jo kun unipussia puetaan päälle. <3
P.S kun lapsi nukkuu unipussissa, hänen ei ole yhtä helppo keksiä kiivetä pinnasängystä pois. Näinollen pystytte pitämään hänet kauemmin pinnasängyssä, sillä juniorisänkyyn ei kannata siirtyä ennen 2,5-3 vuoden ikää.
Jalat pääsevät tietysti liikkumaan vapaasti. Jalat ovat siis luonnollisessa “sammakkoasennossa” jonka on tärkeätä lantion luonnolliselle asennolle.
Grobag Unipussi on hyväksytty turvalliseksi, kun sitä käytetään oikein ohjeiden mukaan. (The International Hip Dysplasia Institute (IHDI)).
Vetoketju on kaksisuuntainen, eli vaipanvaihto onnistuu näppärästi.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 20 × 20 × 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Grobag unipussi 1 TOG – Sleeping pip (18-36kk)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *