Grobag Easy vetoketjukapalo Little Ollie (0-3kk)

34.90

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): grobageasyollie Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Grobag Easy Swaddle – Little Ollie VETOKETJUKAPALO sopii 0-3 kuukauden ikäisille vauvoille (2,27kg-5,55kg, max 60 cm pitkä vauva).
Kapalointi auttaa vauvaa nukkumaan paremmin luomalla kohdunomaiset olosuhteet: lämmintä, “tiukkaa” ja kädet eivät pääse huitomaan tai “morottamaan” (moro-refleksi).
Grobag Easy vetoketjukapalo on tehty pehmeästi ja joustavasta puuvillasta, johon vauvan saa helposti “kietaistua”. Sitä on niin helppo käyttää, että kapalointi onnistuu puoliunessakin. Tässä mallissa ylävartalo ei tule aivan yhtä piukasti kapaloiduksi, kuin Wrap versiossa.
Jos vauvaa ei ole kapaloitu aiemmin, yleensä vielä 10-12 viikon iässä vauva kuitenkin hyväksyy vetoketjukapalon, sillä se on hieman väljempi.
Jalat pääsevät tietysti liikkumaan vapaasti. Jalat ovat siis luonnollisessa “sammakkoasennossa” jonka on tärkeätä lantion luonnolliselle asennolle. (Vauvan jalkohan siis ei saa kapaloida tiukkaan).
Grobag Swaddle Wrap on hyväksytty turvalliseksi, kun sitä käytetään oikein ohjeiden mukaan. (The International Hip Dysplasia Institute (IHDI)).
Vetoketju on kaksisuuntainen, eli vaipanvaihto onnistuu näppärästi.

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 20 × 15 × 3 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Grobag Easy vetoketjukapalo Little Ollie (0-3kk)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *