Ale!

GroAnywhere Blind Stars and Moon – pimennysverho (LARGE)

(1 tuotearvio)

52.00

toimitus juhannuksen jälkeen

Gro Companyn GroAnywhere Blind – pimennysverho SUURI koko
Pimeä uniympäristö on meidän kaikkien unille eduksi, mutta erityisesti lasten kohdalla sen merkitys korostuu. Tämän pimennysverhon kanssa sinun ei tarvitse stressata, että millaiset pimennysverhot varaamassasi majoituksessa mahdollisesti on (tai ei ole lainkaan). Eikä mummolassakaan enää tarvitse teippailla jätesäkkejä ikkunoihin.
Meillä Suomessa kevät ja kesä on erityisen valoisaa aikaa ja silloin pimennysverho on suureksi avuksi. Tätä voi tietysti käyttää ihan kotonakin, mikäli teillä on ”hankalan mallinen ikkuna”, johon pysyvän pimennysverhon asentaminen olisi hankalaa.
GroAnywhere Blind – pimennysverho on kevyt, helposti mukaan otettava ja helposti sovitettavissa eri kokoisiin ikkunoihin. Se blokkaa valon täysin ja näin saat ”missä vain” luotua rauhallisen ja pimeän uniympäristön itsellesi ja pienokaisellesi.
Pimennysverhon koko on 130*190cm. Se tulee kätevässä pussissa, jossa saat verhon helposti mukaan.
GroAnywhere Blind toimii kätevillä imukupeilla – verho on helppo ja nopea asentaa. Uudistuneessa verhossa on myös ”tarraa”, joten saat säädettyä verhoa portaattomasti eikä mistään väleistä pääse vilkkumaan valoa.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): groblind Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Paino 1.5 kg
Mitat 30 × 20 × 10 cm

1 arvio tuotteelle GroAnywhere Blind Stars and Moon – pimennysverho (LARGE)

  1. Jussi

    Loistava, helppo käyttää ja pimentää hyvin.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *