Ale!

GroAnywhere Blind Stars and Moon – pimennysverho (keskikoko)

36.90

toimitus juhannuksen jälkeen

Gro Companyn GroAnywhere Blind – pimennysverho (keskikokoinen)
Pimeä uniympäristö on meidän kaikkien unille eduksi, mutta erityisesti lasten kohdalla sen merkitys korostuu. Tämän pimennysverhon kanssa sinun ei tarvitse stressata, että millaiset pimennysverhot varaamassasi majoituksessa mahdollisesti on (tai ei ole lainkaan). Eikä mummolassakaan enää tarvitse teippailla jätesäkkejä ikkunoihin.
Meillä Suomessa kevät ja kesä on erityisen valoisaa aikaa ja silloin pimennysverho on suureksi avuksi. Tätä voi tietysti käyttää ihan kotonakin, mikäli teillä on “hankalan mallinen ikkuna”, johon pysyvän pimennysverhon asentaminen olisi hankalaa.
GroAnywhere Blind – pimennysverho on kevyt, helposti mukaan otettava ja helposti sovitettavissa eri kokoisiin ikkunoihin. Se blokkaa valon täysin ja näin saat “missä vain” luotua rauhallisen ja pimeän uniympäristön itsellesi ja pienokaisellesi.
Pimennysverhon koko on 130*99cm. Se tulee pussissa, jossa saat verhon helposti mukaan.
GroAnywhere Blind toimii kätevillä imukupeilla – verho on helppo ja nopea asentaa. Uudistuneessa verhossa on myös “tarraa”, joten saat säädettyä verhoa portaattomasti eikä väleistä pääse vilkkumaan valoa. Aivan absoluuttista pimeyttä ei toki tämäkään verho tarjoa. Jos lapsesi on todella valoherkkä, niin lisäämällä pinnasänkyyn/matkasänkyyn pimennysteltan, saatte aikaiseksi todellisen pimeyden. 🙂

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): groblind-1 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Paino 1.5 kg
Mitat 30 × 20 × 10 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GroAnywhere Blind Stars and Moon – pimennysverho (keskikoko)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...