Feather the Owl – kohinapöllö

78.00

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): pöllödiffu Osastot: ,

Kuvaus

Feather the Owl – kohina/yövalo/diffuuseri.

tilaus tehdään 10.4. toimitus noin 1,5 viikkoa.

Peittele pikkuisesi iltaisin sänkyyn tämän uuden monipuolisen pöllödiffuuserin viisaiden silmien alla — diffuuseri toimii sekä ilmankostuttimena, tuoksudiffuuserina, yövalona ja valkoista kohinaa tuottavana laitteena.
Helppokäyttöinen Feather the Owl -diffuuseri sisältää monia haihdutusvaihtoehtoja matalasta korkeaan. Sen lisäksi siinä on 10 erilaista LED-värivaihtoehtoa ja 5 erilaista valkoisen kohinan ääntä.kohina on päällä niin kauan kunnes sen sammuttaa. ei ajastinta.
Jokaisen diffuuserin mukana tulee 5 ml:n pullo eteeristä Lavender-öljyä. Laventeli on rauhoittava tuoksu. Laventeli auttaa myös tukkoiseen nenään, kun sitä käytetään diffuuserissa.
Hauskoja Easy-Touch -kynsiä koskettamalla voit kytkeä diffuuserin pois päältä tai vaihdella valoja. Diffuuseriin sopii erinomaisesti esimerkiksi eteerinen KidScents-öljysekoitus.
Sisältää kolme erilaista haihdutustoimintoa: Korkea toiminto pysyy yhtäjaksoisesti päällä noin 5-6 tuntia, matala toiminto pysyy yhtäjaksoisesti päällä noin 8 tuntia ja jaksottaisen tilan toiminto pysyy päällä noin 10 tuntia —1 minuutti päällä, 1 minuutti poissa päältä.
Sisältää viisi eri äänivaihtoehtoa: sade, linnunlaulu, meren kohina, tuuletin ja kehtolaulu.
Kymmenen eri LED-värivaihtoehtoa (mm. oranssi ja punainen).
Yövalo ja valkoinen kohina -toiminto toimivat riippumatta siitä, onko haihdutustoiminto päällä vai ei.
Suosittelemme, että lapsi ei käytä diffuuseria ilman aikuisen valvontaa.
HUOM: tutustu huolellisesti eteeristen öljyjen käyttämiseen. Sitä ei saa laittaa lapselle suoraa iholle, eikä tehdä liian voimakasta laimennosta. Aromaterapeuteilta voi kysyä tarkat ohjeet.

Lisätiedot

Paino 1.2 kg
Mitat 19.6 × 29.1 × 20.2 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Feather the Owl – kohinapöllö”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.