FB-livevalmennus 3-4 kk //TALLENNE

9.90

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): live3.1-1 Osasto:

Kuvaus

Nyt myynnissä pe 11.6. pidetty 3-4 kk ikäisten (väli-ikäisten) vauvojen vanhemmille suunnattu FB-univalmennus.

Tallenteeseen ei sisälly Henk Koht neuvontaa (IG:ssä, viestein, maililla tms).

Saat liittymisohjeet tilausvahvistuksessa. FB-Ryhmään pääsy sen ostaneelle (esim puolisoita en voi hyväksyä erikseen ryhmään) /////

Uneksijan FB-livevalmennus Facebookissa 3-4kk “väli-ikäisten” vanhemmille perjantaina 11.6. klo 13-15.
Tule mukaan nyt. Seuraava live on vasta heinäkuussa loman jälkeen. 🙂 Voit osallistua tähän valmennukseen jos vauvasi on nyt noin 10-14 viikon ikäinen. Jos vauva on pian 4 kk, suosittelen 4-7kk ikäisten valmennusta.
Mitä sisältää?
Tässä valmennuksessa käydään läpi niinsanottua kinkkistä väli-ikää, milloin vauva ei välttämättä enää ole aivan vauveli (shush&pat, 5 ässää) mutta ei kuitenkaan vielä sen ikäinenkään, että olisi unikoulun aika. Kuitenkin tässä noin 3-4 kk iässäkin on juttuja, miten vauvan unta voidaan tukea.
Käydään läpi päivä rytmitystä hereilläoloaikojen myötä mutta myös rytmitystä powernappien avulla: osa vauvoista on selvästi valmis tarkempaan päivärytmiin jo 12 viikon iässä ja toisien kanssa ehdottomasti kannattaakin mennä rennommin vielä hereilläoloajan mukaan.
Käymme läpi myös yösyöttöjen lempeätä vähentämistä, mikäli öihin olisi nyt päässyt tulemaan oikeasti LUKUISA määrä syöttöä (käänteistä syömistä, päivällä syö vähän ja yöllä paljon).
Käydään läpi Shuhsh&pat metodia ja sen eri versioita tässä iässä. Osalle toimii jo hieman muunneltu syliinsänkyyn metodi uneen auttamiseksi.
Katsotaan yhdessä rentouttava ja rauhoittava unihieronta vauvalle.
Kysymyksille on varattu hyvin aikaa.
Liven lisäksi saat tietysti ladata tietopaketin ja Shush&pat yms ohjeet. Tähän sisältyy myös 12-16 viikon ikäisten päivärytmit tarkasti avattuna.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FB-livevalmennus 3-4 kk //TALLENNE”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *