FB-livevalmennus 10-16 viikkoiset ke 28.9. klo 9-11

17.90

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): live22.9. Osasto:

Kuvaus

SYYSKUINEN  Uneksijan FB-livevalmennus 10-16 viikkoisten vauvojen vanhemmille Facebookissa KESKIVIIKKONA 28.9. Klo 9-11.
Mitä sisältää?

live 2h (tunti kyssäreille)

+ toinen 30 min kyselytunti maanantaina 3.10 klo 13

Mitä sisältää?
Tässä valmennuksessa käydään läpi niinsanottua kinkkistä “väli-ikää”, milloin vauva ei välttämättä enää ole aivan vauveli (shush&pat, 5 ässää) mutta ei kuitenkaan vielä sen ikäinenkään, että olisi unikoulun aika. Kuitenkin tässä noin 3-4 kk iässäkin on juttuja, miten vauvan unta voidaan tukea.
Käydään läpi päivä rytmitystä hereilläoloaikojen myötä mutta myös rytmitystä powernappien avulla: osa vauvoista on selvästi valmis tarkempaan päivärytmiin jo 10 viikon iässä ja toisien kanssa ehdottomasti kannattaakin mennä rennommin vielä hereilläoloajan mukaan.
Käymme läpi myös yösyöttöjen lempeätä vähentämistä, mikäli öihin olisi nyt päässyt tulemaan oikeasti LUKUISA määrä syöttöä (käänteistä syömistä, päivällä syö vähän ja yöllä paljon).
Käydään läpi Shuhsh&pat metodia ja sen eri versioita tässä iässä. Osalle toimii jo hieman muunneltu syliinsänkyyn metodi uneen auttamiseksi.
Katsotaan yhdessä rentouttava ja rauhoittava unihieronta vauvalle.
Kysymyksille on varattu hyvin aikaa.
Liven lisäksi saat tietysti ladata tietopaketin ja Shush&pat yms ohjeet. Tähän sisältyy myös 10-16 viikon ikäisten päivärytmit tarkasti avattuna. Liitteenä myös SyliinSänkyyn metodi jota voi alkaa soveltamaan hetimmiten siinä 4 kk iässä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FB-livevalmennus 10-16 viikkoiset ke 28.9. klo 9-11”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.