Dreamcenter yövalolla

49.90

Lisää on tilattu 9.1.2022, toimitusaika Suomeen arviolta 2 viikkoa.

Tämä kohinalaite on aivan ihana myös aikuisille. Tämä on nimensä mukaisesti todellinen Dreamcenter. Dreamcenter whitenoise laitteessa on valittavana 24 eri ääntä ja lisäksi siinä on myös yövalo.

Voi valita tavallisen white noisen, matalamman brown noisen ta vaikkapa ukkosen äänen. Dreamcenterissä on myös valittavana kahdeksan eri musiikkia (yksi sopii aivan ihanasti esim meditointiin).

Tykkäätkö itse pitää yövaloa vai onko yövalo lapsellesi turvaa tuomaan? Voit valita useista väreistä ja säätää värin intensiteettiä. Dreamcenter on pieni ja huomaamaton, mutta samalla siron kaunis. Se sopii helposti sisustukseen. Käyttönäppäimet ovat selkeät. Kohinalaitehan ei ole vain yöunien juttu; voit halutessasi pitää Dreamcenteriä vaikka toimistolla, jos tykkäät töitä tehdessä kuunnella metsän ääniä tai puron solinaa. 🙂

Dreamcenterissä on laaja voluuminsäätö (25 asteinen). Tämä laite kohisee koko yön, mutta voit halutessasi valita myös ajastimen 45min, 90 min tai 8 h. Yogasleepillä on yli 50 vuoden kokemus whitenoise laitteiden tekemisestä koteihin, vauvoille ja myös ”ammattikäyttöön”. Taattua laatua siis.

  • BLOKKAA TEHOKKAASTI ÄÄNEN:
  • 24 ERI ÄÄNTÄ & AJASTIN: Dreamcenterin äänivalikoimassa on 9 erilaista kohinaääntä, 8 ”unilaulua” ja 7 luonnon ääntä.
  • VÄRIÄ VAIHTAVA YÖVALO: Dreamcenterissä on laitteen päällä ”rengasmainen” valo joka vaihtaa väriä niin haluttaessa. Valitse lämpimästä sävystä tai kirkkaammasta. Voit säätää väriä ja sen voimakkuutta (intensiteettiä) ja luoda juuri teille sopivan valomaailman.
  • AJASTIN: Kohisee läpi yön, mutta voit myös valita ajastimen 45min, 90 min tai 8 h tuntia. Osa meistä tykkää herätä siten, että kohina menee taustalta pois (vauvat eritoten).
  • AUX PIUHALLE PAIKKA: voit kuunnella kohinaa/ääniä halutessasi kuulokkeilla (AUX PIUHA) jos kumppanisi ei tykkää äänistä.
  • USB PIUHA TULEE MUKANA. Dreamcenterin mukana tulee C-usb kaapeli. Dreamcenterissä ei ole akkua, vaan se toimii verkkovirralla. Muuntaja ei kuulu pakkaukseen (eli ns laturin pää). Perus esim puhelimen laturipää toimii. Testattu omassa kotitestaamossa.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 5599 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 0.6 kg
Mitat 17 × 17 × 17 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dreamcenter yövalolla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *