Catnapping – opas päiväunien pidentämiseen

23.90

Tuotetunnus (SKU): päiväunet-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

HUOM muista REKISTERÖITYÄ käyttäjäksi tilatessa, muuten opas ei tule sinulle näkyviin!!

Catnapping tarkoittaa liian lyhyitä päiväunia. Tämän oppaan avulle pääsette harjoittelemaan päiväunet riittävän pitkiksi. Tämä opas soveltuu 4kk iästä eteenpäin.
Tässä oppaassa neuvon teille perus päiväunikoulun pitämisen. Kerron teille toki myös kaikki muut ulkoiset tekijät, jotka kannattaa ennen uniharjoittelua laittaa kuntoon.
Eli jos teillä päiväunet tuppaavat olemaan vain lyhyitä torkkumisia tai maksimissaan unisyklin verran (45-50min) tai “joudutte” aina avustamaan unia jatkumaan esim vaunuja hytkyttelemällä, on tämä opas juuri teille hyvä.
Jos tavallinen päiväunikoulu ei tehoasi, löydät tästä oppaasta myös catnapping unikoulumallit. Eli tämä opas on hyvä myös teille, jossa päiväunille mennessä nukahdetaan itsenäisesti, mutta niiltä herätään aika liian aikaisin, eikä unien jatkuminen vain onnistu millään. Jos olette jo pitäneet unikoulun, mutta päiväunet jäivät lyhyiksi, saatte tästä oppaasta hyvän avun.
Tähän oppaaseen olen koonnut tietoa päiväunien biologiasta, päiväuniin vaikuttavista tekijöistä, unikoulun apukeinoista ja unikouluista tietoa yhteensä noin 30 sivun verran. Opas sisältää myös tavallisten unikoulujen ohjeet (SyliinSänkyyn, Pistäytyminen lohduttaen ja Tuoliunikoulu).
Huom: päiväunirytmit myynnissä erikseen.
Toivotan teille pidempiä unia <3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Catnapping – opas päiväunien pidentämiseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...