Baby soother – äänen nauhoitustoiminnolla

59.00

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): babysoother Osastot: , ,

Kuvaus

YOGASLEEP Baby Soother on apu vauvan uniin. Tässä erikoisuutena on OMAN ÄÄNEN NAUHOITTAMINEN eli voit nauhoittaa omaa hyssytystä tai vaikka laulua.. Tai ihanan tarinan taaperolle. Se auttaa vauvaa myös rauhoittumaan, jos oikein harmittaa (white noise on yksi osa myös Harvey Karpin 5Sn rauhoittelumetodia). Kohina muistuttaa vauvaa kohtuajasta ja auttaa häntä nukkumaan paremmin. Se myös “blurraa” ulkoisia yksittäisiä ääniä, jotka voisivat suotta herättää vauvan.
Tämä laite kohisee LÄPI UNIEN. Se on tärkeätä white noise hyödyn maksimoimiseksi. Laitteen valmistaja lupaa kohinaa 8 tuntia, mutta käyttäjäkokemukset kertovat kohinan kestävän 16-20 h jos se on täyteen ladattu. Täyteen lataaminen kestää noin 4 tuntia.
Tämä laite toimii akkuvirralla, sitä ei ole tarkoitettu piuhassa käytettäväksi.
Pocket Baby ladataan USB-johdolla, joka tulee tietysti pakkauksen mukana.
Baby Sootherissa on valittavana viisi eri ääntä. Laitteessa on myös sopivan himmeä yövalo. Valoa ei kuitenkaan ole pakko pitää päällä.
Saat Baby Sootherin myös näppärästi mukaan ja roikkumaan tarvittaessa narulenkin avulla
 • TEHOKAS ULKOISTEN ÄÄNIEN BLOKKAAJA: Vuodesta 1962 YogaSleep on ollut arvostettu white noise laitteiden valmistaja ja kehittäjä. He ovatkin luoneet oman “white noise äänen” –> ilmavirran äänen. YogaSleepin Pocket baby antaa sinulle toimivan kohinan söpössä paketissa. Baby Pocket on BabyProof. 🙂
 • VIISI ÄÄNTÄ JA AJASTIN: Voit valita kuudesta eri äänestä: brown noise, YogaSleepin oma ääni eli tuuletin Dohm ääni, lempeät aallot, kodun äänet ja musiikki. Voit laittaa ajastimen minkä jälkeen kohina sammuu (näin voi muuten lempeästi herättää päiväunilta..). Ajastimet 30,60 ja 120min, mutta soi myös JATKUVASTI
 • NAUHOITUSOMINAISUUS
 • HELPOSTI KULJETETTAVA JA PUHDISTETTAVA: Saa mukaan ja on roikkumista varten naru”lenkki”.
 • YÖVALO: voit halutessasi laittaa päälle himmeän yövalon.
 • USB-LATAUS: Pocket Baby white noise laite latautuu USB-kaapelilla ja sen akku kestää läpi yön yhdellä täydellä latauksella. Latauskaapeli tulee mukana, virtalähde ei.
Tärkeätä käytöstä:
 • Lataa laitetta sen mukana tulleella “piuhalla”, siinä mini usb osan pää on riittävän pitkä ja yltää lataamaan laitetta. Piuhan toinen pää on siis mini usb ja toinen pää perus A-usb. A-usb laite liitetään virtalähteeseen (perus puhelimen laturi, ei pikalaturi).
 • Älä pidä laitetta jatkuvasti piuhassa. Laite toimii AKULLA, joten se tulee säännöllisesti ladata täyteen, jotta akku kestää. Täyteen lataaminen kestää yleensä noin 4h. ((jos laitetta pitää paljon latauksessa se voi jumittaa laitteen – ei mene pois päältä eikä tottele näppäimiä – tällöin täytyy antaa akun kulua ensin loppuun, jotta laite nollaantuu)). Akku ei myöskään kestä jatkuvaa latausta.
 • Näppäimiä ei tarvitse painaa voimalla.
 • Ei suositella käytettäväksi pakkasella.
 • Tuote on “portable” eli siirrettävä, se tulee kytkeä välillä pois päältä (ainakin 14 vrk välein) muuten laite/akku voi mennä jumiin.
  • Jos teillä on tarve “jatkuvasti” käytössä olevalle äänelle, on hyviä vaihtoehtoja esim DreamCenter tai Soundscene Turtle, ne toimivat verkkovirralla.

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 20 × 20 × 20 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Baby soother – äänen nauhoitustoiminnolla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *