Ale!

Aden&Anais tarrakapalot dino (3pkt)

15.00

Aden&Anaisin tarrakapalo luo vauvalle tutun ja turvallisen kohtumaisen tunnelman. Kapalointi estää lasta “morottamasta” (eli vauva ei havahduta itseään hereille moro-refleksin säpsähdykseen). Kapaloinnin avulla vauva nukkuu levollisemmin. Kapalointia on tehty aikojen alusta asti, mutta nykyää se käy vieläkin helpommin kätevän tarrakapaloinnin avulla.
Tässä tarrakapalossa on “säädettävä” tarra (hiljaista materiaalia), joten pystyt laittamaan sen juuri sopivalle tiukkuudelle.  Näissä kapaloissa on myös vetoketju, joten vaipanvaihto sujuu todella helposti. Kapalointi on turvallista ja sen lisäksi ei tarvita mitään peittoja.
Miksi tarrakapaloida vauva?
Tarrakapalo on turvallinen ja helppo tapa kapaloida vauva. Vauva tottuu pian kapalointiin ja jo kapaloidessa hän tietää, että nyt pääsee unille. Monella vauvalla alkaakin silmät lupsua jo kapaloinnin aikana.
  • Käytännöllinen: Pehmeätä kangasta, hiljainen tarrakangas, tarran avulla pystyy säätämään vauvan kasvaessa
  • Kätevä: hiljaisen vetoketjun avulla vaihdat helposti vaipan yöaikaan
  • Tehokas: kapalointi auttaa vauvaa nukkumaan levollisemmin, estää Mororefleksin herätykset, auttaa vauvaa totuttelemaan maailmaan (Harvey Karp, neljäs kolmannes…)
  • Turvallinen lantion alueelle: Aden&Anaisin kapaloissa lonkat ja lantio ovat “vapaana”, joten kapaloa on siinäkin mielessä turvallista käyttää
  • Turvallinen uni:  ei tarvetta löysille peitoille jne kehdossa/pinnasängyssä
Koot: 0-3 kk (3-6,5kg/ 56-62cm max),  4-6kk (6-8kg/ 62-68cm)

 

Pesuohjeet:  pese ennen ensimmäistä käyttöä, sulje tarrat ja vetoketju ennen pesua, hellä pesuohjelma suht viileässä vedessä (max 40 ast), mielellään ei konekuivausta, älä silitä, ei saa kuivapestä, LOPETA käyttö kun se alkaa mielestäsi olla kulunut (esim tarra ei pysy enää kunnolla kiinni):

Tuotetunnus (SKU): 6660 Osastot: ,

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 20 × 20 × 20 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aden&Anais tarrakapalot dino (3pkt)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.